Monday, 07 March 2016 09:32

S.A.R.S. najavljuje novi videospot za hit ''Buđav lebac', live iz Doma sportova!

Svi su saznali za S.A.R.S. kada se internetom prije deset godina proširila pjesma 'Buđav lebac'.

Nešto sasvim drugačije, nešto sasvim novo i svježe osvojilo je publiku u cijeloj regiji! Filip Dizdar je, kad su spotovi u pitanju, ime kojem bend apsolutno vjeruje tako da su mu i na posljednjem Pozitivnom koncertu 28.11.2015. u Domu sportova prepustili redateljsku palicu u ruke.


Dizdar je tom prilikom zabilježio atmosferu koja je vladala i sve pretočio u novi videospot grupe S.A.R.S. ''Buđav lebac (live iz Doma sportova)''. To je svakako sjajna najava za ispit karijere kojeg će bend imati 21. i 22.10.2016. u Velikoj dvorani Doma sportova, na velikim koncertima u sklopu slavljeničke turneje kojom S.A.R.S. obilježava 10 godina na glazbenoj sceni. 


No, to nisu sve novosti! Grupa završava snimanje novog i posljednjeg studijskog albuma te uskoro očekujemo prvi single i spot s albuma "Poslednji".

S.A.R.S.-a istodobno poziva sve fanove da iskoriste idućih 14 dana i kupe ulaznice za dva zagrebačka koncerta u Domu sportova (21. & 22.10.2016.) po promotivnoj cijeni 50 kn za redovne ulaznice i 80 kn za fan pit ulaznice. U prodaji je ograničen broj ulaznica za fan pit jer ova akcija traje još samo do 14.03.!


Najžešći fanovi koji žele biti u Domu sportova oba dana do 14.03. imaju ekskluzivnu priliku kupiti redovne ulaznice za 90 kn ili 140 kn za fan pit. S dvodnevnim ulaznicama za fan pit fanovi će imati upoznavanje i druženje s bendom, a uskoro će biti objavljena još jedna sjajna pogodnost isključivo za kupce ovih ulaznica! Vrijeme i mjesto druženja bit će naknadno objavljeno na Facebook eventu dvodnevnog koncerta. 


Ulaznice potražite u sustavu Eventima, Dirty Old Shopu ili riječkom Dallas Music Shopu.


Pored svega navedenoga S.A.R.S. najavljuje i veliko koncert na Križankama 02.06.2016.!

 

Foto: Filip Dizdar