Thursday, 03 March 2016 13:41

Antonio Krištofić objavio novu pjesmu i spot 'Među tvojim rukama'!

Foto: Antonio Krištofić Facebook 

 

Mladi pjevač iz Opatije iznimnih pjevačkih sposobnosti, Antonio Krištofić, predstavlja novi singl i spot 'Među tvojim rukama'. Pjesmu ste premijerno mogli poslušati u Glazbenom showu Dalibora Petka na Narodnom radiju, a spot je premijerno emitiran na CMC televiziji i na portalu 24sata.hr'Pjesmu 'Među tvojim rukama' stvarali smo godinu dana i evo došao je trenutak u kojem se osjećam spremnim da emociju iz pjesme prenesem publici. Teže ljubavne balade kao što je ova pjesma možda nisu 'na prvu ruku', ali baš zato što ljudima treba vremena da se prepoznaju u tim stihovima, nadam se da će pjesma ostaviti snažniji utisak. 'Među tvojim rukama' spoj je velike ljubavi i čežnje; nečem što ljudi često osjećaju, ali rijetko o tome pričaju. Zato smatram da je tekst i cjelokupna pjesma - oguljenje duše i osjećaja', rekao je mladi pjevač.

 

Tekst pjesme potpisuje Alfred Šaina, a glazbu i aranžman je radio Aleksandar Valenčić. Spot su snimali u Beogradu, a pjevač ističe kako je iznimno sretan što surađuje s dobrom i profesionalnom ekipom. Redatelj spota je Miloš Sarović, a glumica Lea Davogić. Spot pogledajte na linku: https://youtu.be/9ShPnGbZoRY

 

Antonio Krištofić je još kao osnovnoškolac sudjelovao na brojnim dječjim festivalima i osvajao glavne nagrade, glazbeno se školovao pod mentorstvom Voljena Grbca i Vivien Galette te u srednjoj muzičkoj školi, sudjelovao u HRT-ovoj emisiji 'Pjevaj moju pjesmu', a dalje se njegov glazbeni put nastavlja na festivalima 'Melodije Istre i Kvarnera', 'Šibenski festival' te na regionalnom natjecanju 'X factor Adria' gdje postiže zavidan uspjeh. Također je gostovao na koncertima Olivera Dragojevića, Zdravka Čolića, Tončija Huljića... Antonio je održao turneju na kraju 2015. u Srbiji i Makedoniji skupa s finalistima X factora.