Tuesday, 01 March 2016 11:37

Rade Šerbedžija i Zapadni kolodvor band duetom sa Sašom Lošićem najavljuju rasprodani koncert u Ljubljani!

Slavni filmski i kazališni glumac, pjesnik, glazbenik i profesor Rade Šerbedžija sa sjajnim Zapadnim kolodvor bandom nastupit će 6. ožujka u Cankarjevom domu u Ljubljani, a kao poseban gost pridružit će im se Saša Lošić.

Na nedavno objavljenom  dvostrukom CD-u i DVD-u "Rade Šerbedžija i Zapadni kolodvor - Lisinski 2015" nalazi se i duet Rade Šerbedžije i Saše Lošića koji izvode veliki hit Plavog orkestra "Bolje biti pijan nego star". Spot s koncerta pogledajte ovdje: https://youtu.be/L5o88VCRAt4

 

Album "Lisinski 2015" nominiran je za Glazbenu nagradu Porin u kategoriji Najbolji album zabavne glazbe, dok je pjesma "O, mladosti" u izvedbi Rade Šerbedžije, Arsena Dedića i Zapadnog kolodvora nominirana u kategoriji za Najbolju vokalnu suradnju.

 

Album sadrži dvostruki CD-a s 26 pjesama te DVD-a s 40 pjesama. Na prvom CD-u su pjesme koje je izveo Rade Šerbedžija uz Zapadni kolodvor te s brojnim gostima, a na drugom CD-u pjesme koje je otpjevao Arsen Dedić uz Zapadni kolodvor te dva dueta s Radom Šerbedžijom, ali i poezija koju je Arsen izrecitirao. Na DVD-u se nalazi snimka ovog sjajnog koncerta čiju režiju potpisuje Marko Zeljković. Na bogato opremljenom izdanju nalazi se i knjižica u kojoj je svoje dojmove o koncertu zapisao sam Rade Šerbedžija.

 

Foto: PR Foto Croatia Records