Friday, 12 April 2019 12:25

Vruće ljeto Tare i Ivana Zaka!

Glazbena scena ovih dana postala je bogatija za novi par, koji će zasigurno obilježiti proljeće i ljeto pred nama.

U glavnim ulogama ovoga puta su Tara i Ivan Zak. Do ove suradnje došlo je uoči ovogodišnjeg CMC Festivala u Vodicama, gdje će publici predstaviti duet 'Naj naj'.

Novu pjesmu autorski potpisuje sam Ivan, koji nam je otkrio kako su Tara i on jedna neočekivana, ali zasigurno dobitna kombinacija, što će se vjerujemo i potvrditi u narednim mjesecima.

Jedan spontani poziv, rezultirao je razgovorom u kojem su oboje zaključili, kako je ovo ljeto, baš njihovo, a CMC Festival idealna pozornica za promociju pjesme.

'Kada sam napisao pjesmu, nisam je zamislio za duet. Obzirom na sve, željeli smo da i spot bude drugačiji od dosadašnjih, i nadam se da smo uspjeli u tome. Veselimo se nastupu na CMC Festivalu, i siguran sam kako će se ova pjesma slušati ne samo u eteru, već i u brojnim klubovima.', istaknuo je ovom prigodom Ivan Zak.

Cijela priča 'zakuhala' se u Ivanovom studiju La Bamba, koji je njegov drugi dom i u kojem se kako često zna reći, najbolje opušta i kreativno izražava.

Vrijedna ekipa, ubrzo nakon snimljene pjesme, 'bacila' se do kraja na posao i snimila video spot u režiji Nemanje Novakovića i provjerene ekipe, a kako sve izgleda možete vidjeti na službenom YouTube kanalu Ivana Zaka https://youtu.be/KQaAc_9sIZk

Fantastični ljetni duet 'Naj naj', najbolja je moguća pozivnica za još jedan nezaboravni CMC Festival, a jedno je sigurno, kako će Tara i Ivan Zak biti najtraženiji glazbeni par u Vodicama!
Foto: Privatni album Ivana Zaka