Tuesday, 19 December 2017 11:05

'Vrime' je za novi video spot Romane Lalić Pejković!

Samozatajna glazbenica iznimnog glasa, u predblagdansko vrijeme predstavlja video spot za svoj aktualni singl 'Vrime'.

Romana Lalić Pejković sa ovom je pjesmom nastupila na ovogodišnjim 20. Večerima dalmatinske šansone u Šibeniku, gdje je osvojila nagradu za najbolju debitanticu.

Sada je skladba zaživjela i na malim ekranima, a sve pod redateljskom palicom Matka Petrića, koji je video spotom, zabilježio ljepote nekih, iznimnih i Romaninih dragih mjesta,

'Spot je sniman u starom zaseoku Podstup i na najljepšoj plaži u Tučepima. Željela sam prikazati i neka mjesta koja se ne vide u turističkim brošurama, a koja su posebna po svojoj ljepoti i duši upravo kao i pjesma Vrime. Sretna sam jer smo uspjeli na video prenijeti atmosferu pjesme i dočarati je kroz zupčanike vremena, okupane čarobnim scenama zalaska sunca.'

Kako izgleda Romanino 'Vrime' pogledajte na https://youtu.be/SPE85fWCvNs

Za ovu odličnu baladu zaslužan je Jure Stanića, autor glazbe i teksta, dok je aranžman djelo Ivana Božičevića, 'Volim pjesme Jure Stanića jer svaka u sebi ima ono nešto posebno i iskreno, i sretna sam što je jedna napisana baš za mene.'.

Ime Romane Lalić Pejković nije nepoznato u glazbenom svijetu. Već je u ranom djetinjstvu pohodila brojne dječje festivale i natjecanja, na kojima je nagrađivan. Nastupala je kao solist s makarskim Big Bendom, a već je godinama stalna članica ženske klape 'Fjoret', nagrađivane u Omišu.

Foto: Matko Petrić