Friday, 03 November 2017 10:47

Luminize predstavljaju svoj Akustika Session serijal u EP i video izdanju!

Skupina Luminize predstavlja svoj Akustika Session serijal – u digitalnom EP i video-izdanju!

Live-akustične verzije odabranih pjesama od danas su dostupne u radijskom eteru te u digitalnom EP obliku putem Deezera: http://AkustikaSession.lnk.to/LuminizeEP. Ove specifične izvedbe bit će dostupne i u obliku video-serijala, a prvi u nizu je video za pjesmu “Glavni lik”, objavljen na službenom Akustika Session YouTube/Vevo kanalu: https://AkustikaSession.lnk.to/GlavniLik/youtube.

EP i video-serijal donose ukupno 4 pjesme, snimljene u live-akustičnom izdanju u zagrebačkoj glazbenoj knjižari Rockmark. Popis pjesama uključuje prepoznatljive Luminize singlove – “Glavni lik”, “Kill It With Love” i “Twilight”, kao i interesantnu obradu pjesme “Vertigo” skupine Elemental, objavljene 2010. godine na njihovom istoimenom petom po redu studijskom albumu.

“Kad smo čule za Akustika Session projekt, odmah nam se svidio koncept i ideja o prezentaciji pjesama na malo drugačiji način, u drugačijem ambijentu i drugačijem aranžmanu. Ekipa je bila odlično raspoložena, a zvuk koji su postigli je bio iznad očekivanja”, otkriva Marcela iz Luminize i nadovezuje se: “Rockmark ima posebnu vibru, gdje god okreneš glavu uočiš ime benda ili izvođača koji je ostavio neki trag na ovom svijetu, tako da je ambijent pun pogodak za ovaj projekt.”

Čitav EP od danas je dostupan u digitalnom obliku ekskluzivno putem Deezera. Video-serijal će biti otkrivan postepeno, iz tjedna u tjedan na novokreiranom Akustika Session YouTube/Vevo kanalu, a prvi u nizu je video za “Glavni lik”: http://AkustikaSession.lnk.to/GlavniLik/youtube

Luminize Akustika Session novi je u nizu live-akustičnih serijala, koje Universal Music Hrvatska predstavlja u suradnji s akustičnim glazbenim projektom „Akustika“. Početkom godine predstavljeni su Akustika Session serijali snimljeni s Marinom Jurićem-Čivrom i Ivanom Kindl, također objavljeni u digitalnom EP i video izdanju. Sessioni su snimani u zagrebačkoj glazbenoj knjižari Rockmark, u suradnji s Nexus Produkcijom.

Ovim serijalom zaokruženim kroz zajednički naziv „Akustika Session“ publici se predstavljaju prepoznatljiva glazbena imena u nesvakidašnjem glazbenom izdanju, kroz njihove live-akustične izvedbe odabranih pjesama, na specifičnim lokacijama

Foto: MarkoHorvat/UniversalMusic