Tuesday, 04 April 2017 12:37

Novi žešći zvuk glazbenog zavodnika Josipa Joopa u novoj pjesmi i video spotu 'Za koga si još tako lijepa'!

Sa prvim danima proljeća, izuzetan glazbenik koji je regionalnu publiku zaveo megahitovima  'Samo je Sava znala da si prava' i 'Ko sad ljubi oči te' pripremio je novo glazbeno iznenađenje.

Nazire li se već sada još jedan hit i nasljednica spomenutih uspješnica znat ćemo uskoro, ali ono što je sigurno, kako će vas nova skladba 'Za koga si još tako lijepa', koja od danas službeno plovi radijskim eterom osvojiti na prvo slušanje.

Povodom izlaska nove pjesme Josip nam je otkrio kako je pjesma nastala po njegovom osobnom guštu. 'Za novi singl malo sam promijenio žanr, upustivši se u žešći zvuk. Uvijek pokušavam pružiti najbolje, a nadam se kako će publika to i ovoga puta prepoznati te biti zadovoljna. Pjesmu prati i video spot sniman u Zagrebu i Samoboru, u kojem glumi splitska manekenka Marina Baković, a za koji je zaslužan Dario Godič.'

Za novu pjesmu 'Za koga si još tako lijepa', 'krivac', kada je u pitanju glazba i tekst je Bojan Stanimirović, a kako je došlo do suradnje otkrio nam je sam Josip, 'Povezali su nas zajednički prijatelji, te se kroz ugodna druženja rodila ideja o samoj suradnji. Bojana sam upoznao na jednom od koncerata'.

Za potpuni glazbeni doživljaj aranžman i produkcijom svoj autorski pečat dao je Branimir Mihaljević.

Kako zvuči Josip Joop u novoj pjesmi uvjerite se sami i pogledajte video spot 'Za koga si još tako lijepa' https://youtu.be/44he9ES5BNM

Foto: Screenshot 'Za koga si jos tako lijepa'