Wednesday, 15 March 2017 09:33

Slaven Jurić predstavlja novi singl 'Osmijeh' i spot u stilu akcijsko ljubavnog trilera!

Ova moćna ljubavna balada kao stvorena je za opuštanje i maštarenje. A upravo iz jednog takvog maštarenja nastao je i prateći spot – koji će vam sasvim sigurno natjerati osmijeh na lice. ''Osmijeh'' kakav definitivno niste očekivali!

Osmijeh pogledajte na: https://youtu.be/b1nsk7bs6e4

 ''Kako sam oduvijek prepun ludih i neobičnih ideja kod snimanja spotova, palo mi je na pamet da ovu modernu ljubavnu baladu pretvorim u kratki akcijsko-ljubavni film'', rekao je Slaven.

Nije zato ni neobično da je spot premijerno prikazan na 50. godišnjicu prikazivanja filma o najpoznatijem paru ljubavnika i odmetnika 'Bonnie & Clyde'. Redatelj spota je Tomislav Dugandžić iz Plutons Productiona, a za moderan i radiofoničan zvuk pjesme zaslužan je Tomislav Franjo Šušak.

Slaven Jurić kao i u svojim prethodnim singlovima potpisuje tekst i glazbu.

Ovaj mladi kantautor, glazbenik, bivši nogometaš i uspješan ugostitelj iz Trogira u glazbi je čitav život. Ovako ozbiljno, posljednjih šest godina. Do sada je izdao pet singlova, a već dugi niz godina nastupam sa svojim bendom Free Solution po cijeloj našoj obali i šire. ''Često nastupam i sam s gitarom u stilu Ibrice Jusića, samo što ja nemam psa, a mačku mi glupo nositi na nastupe'', šali se mladi autor i dodaje: ''Osmijeh'' sam napisao nadahnut iskrenom ljubavi, nakon što sam osjetio nevjerojatnu energiju u zraku pjevajući svojoj sestri pjesmu za prvi ples na njenom vjenčanju. Odmah sam poželio i ja napisati pjesmu koju će netko nekome pjevati za prvi ples. I tako je nastao ''Osmijeh''.

Foto: Joško Herceg