Tuesday, 21 February 2017 13:11

Vannina prekrasna nova balada 'Izmiješane boje' nosi njen autorski pečat!

"Izmiješane boje" novi je Vannin singl za koji je sama napisala glazbu i tekst dok je aranžman i produkciju povjerila svojim stalnim suradnicima Anti Geli i Goranu Kovačiću. Nakon pjesama "Lopov" i "Probaj" Vanna se sve češće potpisuje ispod pjesama koje pjeva. Iako je u grupi ET bila koautorica glazbe i teksta, u solističkoj karijeri se oslanjala uglavnom na provjerene skladatelje koji su tekstovima i glazbom pogađali njen senzibilitet. Ohrabrena pozitivnim komentarima na svoje prve pjesme, odlučila ih je napisati još nekoliko.

"Pjesma "Izmiješane boje" se pojavila gotova u mojoj glavi pa sam se ohrabrila ostaviti i svoj autorski pečat. Nakon nekoliko brzih pjesama, sad je vrijeme za jednu sporiju", objasnila je kratko Vanna.

Senzibilan i osebujan Vannin vokal posebno je došao do izražaja u ovoj prekrasnoj, emocijama nabijenoj baladi koja je pokazala da je Vanna jednako glazbeno superirona bez obzira na ritam pjesme.

Za novu pjesmu snimljen je i spot u režiji Matee Smolčić koja je uz Dinu Senčara stala i iza kamere. Za Vannin styling pobrinuli su se naša poznata kreatorica Matija Vuica, Renata Grčić i Sanja Agić, a spot možete pogledati na: https://youtu.be/2vrr9O9FO0I  

Vanna je prošle godine svojim odličnim live albumom "Ispuni mi želju" obilježila 25 godina svoje glazbene karijere. Album se našao u ovogodišnjoj nominaciji za najbolji koncertni album, a pjesma "Jedina" nominirana je u kategoriji najboljeg aranžmana koji potpisuje Ante Gelo. Ove godine, osim novih pjesama, Vanna se posebno raduje nadolazećem humanitarnom koncertu u Lisinskom pod naslovom "Uljepšajmo njihov svijet" u organizaciji Rotary kluba Zagreb Gradec i časopisa Story. Cilj ovog koncerta je  prikupljanje sredstava za unaprjeđenje programa rane intervencije i stručne pomoći za psihofizički razvoj djece i mladih sa sindromom Down. Sredstva akcije namijenjena su Udruzi za sindrom Down – Zagreb i koristit će se za angažman i edukaciju terapeuta specijaliziranih za rad s djecom i mladima sa sindromom Down, a Vanna se ovoj akciji odmah odazvala. Koncert će se održati 21. ožujka.
Foto: PR Foto Croatia Records