Friday, 27 January 2017 10:50

'Mjesto za mene' Damira Urbana u akustičnoj verziji Marina Jurića-Čivre!

Marin Jurić-Čivro, mladi glazbenik iz Virovitice, nastavlja predstavljati pjesme iz svog Akustika Session serijala. Nakon autorske "Pjesme za tebe" i debi-singla "Dobro jutro svima", u akustičnom izdanju predstavlja svoju obradu pjesme "Mjesto za mene" skupine Urban & 4!

Krajem 2016. Marin je publici putem društvenih mreža nagovijestio svoj Akustika Session serijal i predstavljanje četiriju odabranih pjesama u akustičnom live-izdanju - prva u nizu bila je njegova autorska "Pjesma za tebe", uslijedio je debi-singl "Dobro jutro svima", a sada predstavlja i ovaj klasik Urbana i njegove četvorke.

"Pjesma je otvorena knjiga puna mogućnosti i naravno da nam se jako sviđa tekst” objašnjava Marin ovaj odabir i nadodaje "Iznijeli smo je onako kako smo je mi doživjeli kroz slušanje".

U kreiranju ove akustične verzije pjesme "Mjesto za mene" Marinu je pripomogao virovitički bend ZMaJ, koji je pripremio i pomalo drugačije aranžmane. Marin se s ovom pjesmom također predstavio i kroz live-emisije prve sezone showa The Voice – Najljepši glas Hrvatske.

I ovaj Akustika Session video snimljen je u zagrebačkoj glazbenoj knjižari Rockmark, u kojoj se i inače utorkom odvijaju akustične svirke, naslova "Akustika", kojima je već sedam sezona cilj publici predstavljati upravo mlade i talentirane glazbenike iz Hrvatske i regije, kroz njihove akustične nastupe. Iza audio i video produkcije te režije stoji ekipa NEXUS produkcije.

Svoj akustični serijal "Akustika Session" Marin Jurić-Čivro predstavlja u nekoliko etapa – ukupno će biti objavljene četiri pjesme, a svi video-materijali će se naći na Marinovom službenom YouTube/Vevo kanalu: https://www.youtube.com/user/MarinJuricCivroVEVO
Foto: Sanja Red Cat Baljkas