Wednesday, 06 April 2016 09:03

EUROart Band predstavlja novi singl i spot 'Želim ti'!

Odličan EUROart Band koji već dugi niz godina oduševljava publiku svojim energičnim koncertima, predstavlja svoju novu autorsku pjesmu, naziva ''Želim ti''. 

 

Video spot: https://youtu.be/idct_HaRk_4

 

Pjesmu ''Želim ti'' okarakterizirali su kao ljubavnu pjesmu modernog ritma, a u tome im je svakako pomogao uspješan tim autora i čini se, dobitna kombinacija, Antonija Šola i Branimir Mihaljević.

 

Ovo je pjesma koju smo svi jako emotivno doživjeli, jer nam je stilski jako dobro ''legla''. To je taj ritam i aranžman koji volimo svirati, pa nas je pjesma pogodila ravno u srce, što se osjeti i u interpretaciji. Zahvalni smo B. Mihaljeviću  koji je točno pogodio naš profil banda u aranžmanu pjesme.  Nismo ostali ni ravnodušni prema ljubavnom tekstu A. Šole (još jednom joj zahvaljujemo na poverenju i suradnji), kojeg je prepoznao režiser spota Dario Lepoglavec, napraviši odličan scenarij spota, snimljenog djelomično u HNK Varaždin, a djelomično u ''Malom dvorcu'' u srcu Zagorja. Nadamo se da će naša publika biti zadovoljna s novom pjesmom i da će pjesma ''Želim ti ''osvojiti srca naših novih potencijalnih obožavatelja.- rekli su članovi EUROart Band-a.

 

U spotu je glavna uloga pripala atraktivnoj Trogiranki, Jeleni Katarini Kapa, hrvatskoj Miss turizma koja se prošle godine na svjetskom izboru u Venezueli plasiralla među pet najljepših.

 

EUROart Band sastavljen je od šest članova, a čine ga: Igor Drvenkar, Marijana Filipan, Branko Jemrić, Neven Banfić, Neno Kos, Dario Sinjeri.

Grupa postoji dugi niz godina, a u svojoj karijeri imaju zapisane i mnoge suradnje sa poznatim glazbenicima, poput Olivera Dragojevića, Miše Kovača, Tereze Kesovije, Massima, Jasne Zlokić, Doris Dragović i drugima.

 

Foto: Facebook