Thursday, 31 March 2016 09:34

‘Gubim tlo pod nogama’ novi singl Opće Opasnosti!

Jedan od najpopularnijih i najboljih domaćih rock bendova, Opća Opasnost, predstavlja novi singl “Gubim tlo pod nogama” i najavljuje zagrebački koncert za najveće fanove, 07.04. u klubu Sax!.


Županjski bend iza sebe ima desetke uspješnih singlova, stotine rasprodanih koncerata, a 2016. godinu otvorili su objavom dvostrukog vinila pod nazivom “Greatest Hits” na kojem su njihovi najveći hitovi. Autor žestoke rock pjesme “Gubim tlo pod nogama” je Mario Vestić, autor svih hitova benda, dok aranžman potpisuje cijela Opća Opasnost. Pjesmu je snimao i miksao Branimir Jovanovac Bani u Studiju Mak u Gradištu, dok je za mastering bio zadužen Matej Zec iz studija Gis u Matuljima.

 

Pjesmu preslušajte na YouTube linku: https://youtu.be/luxRxMITdZo

Opća Opasnost je na sceni više od 20 godina, tijekom kojih je bend objavio hvaljene albume "Treba mi nešto jače od sna" (1994.), "Amerika" (1995.), "Ruski rulet" (1997.), "Vrati se na svjetlo" (2011.), koji je prodan u srebrnoj nakladi te album "Rocker... To sam ja" (2014.), za koji je dobio nominaciju za Porin u kategoriji Najboljeg albuma rock glazbe. Bend je dobitnik brojnih glazbenih nagrada, među kojima je i Porin za Hit godine za pjesmu "Tvoje ime čuvam" te nagrada Music Pub za najbolji videospot u protekloj godini ("Za svaku tvoju suzu"). Opća Opasnost je 2014. osvojila i nagradu CMC televizije za Bend godine. Grupa je stalni gost domaćih glazbenih festivala, a publika s nestrpljenjem iščekuje svaku njihovu novu pjesmu. Singlom “Gubim tlo pod nogama” Opća Opasnost započinje i rad na novom studijskom albumu.

 

Foto: PR Foto Croatia Records