Wednesday, 16 March 2016 10:19

Zimska bajka Amela Ćurića u novom spotu za singl 'Te zime'!

Dok spot „Neizdrživo“ iz dana u dan prikuplja sve više pogleda na YouTube-u, a singl se i dalje vrti na radio postajama diljem regije, Amel Ćurić ima novi singl!

 

 U samo 30 sekundi teasera objavljenog prije dva tjedna, Ćurić je najavio pravu zimsku bajku u novom spotu za singl „Te zime“.

Za razliku od prethodnog spota koji je sniman na moru, ovaj spot sniman je na snijegom prekrivenoj planini Bjelašnici, ponovo pod budnim okom – Harisa Dubice.

 

 “Pustili smo da sam teaser zaintrigira fanove, da ne shvate odmah o kakvoj se pjesmi radi. Mislim da je pjesma 'Te zime' pun pogodak! Kadrovi su zaista lijepi i posebni, jer dosta značaja pridajem spotovima. Moram priznati da me nervira kada neko snimi sjajnu pjesmu, uloži u snimanje, produkciju, a spot napravi prosječan. Razumijem naše pjevače, jer nije lako osigurati budžet, ali na svjetskoj sceni mi je to neopravdano. Što se tiče samog snimanja spota…uf to je bilo baš teško. Hladnoća iscrpi čovjeka, a snimali smo i na minus 12 stupnjeva, no ja sam još dobro prošao za razliku od djevojke koja je u spotu oskudno odjevena, u lepršavoj haljini i golih ruku.-  ističe Ćurić.

 

Fenomenalan spot „Te zime“ pogledajte na linku: https://youtu.be/KK5iDFrp8Vk

 

Ovo je njegov drugi singl nakon pobjede na X Factor Adria i ujedno druga suradnja s Dubicom;

 „Nastala je druga suradnja s Amelom poslije spota „Neizdrživo“. Drago mi je da mi je Amel ponovo dao svoje povjerenje da mu ekraniziram pjesmu "Te zime". Od prvog slušanja mi se dopala pjesma i dugo smo pripremali taj spot. Ovaj put uvjeti su bili teži pošto smo većinu spota snimali vani na niskim temperaturama. Volim surađivati s Amelom pošto je jako otvoren za moje lude ideje i uvijek 100 % daje sve od sebe da se svaka ideja ostvari. Ana Bavrka glumi glavnu ulogu u spotu i ovom prilikom bi se i njoj želio zahvaliti na odrađenom poslu obzirom da je i njoj bilo naporno u haljini trčati po planini i šumi.“ – rekao je Haris Dubica

 

 Tekst za ovu pjesmu potpisuju Damir Bečić i Borislav Domazet. Autor glazbe također je Damir Bečić, dok su se za aranžman pobrinuli Dušan Alagić koji i inače surađuje s poznatim glazbenicima diljem regije poput Severine, Željka Joksimovića, Saše Kovačevića, Sergeja Četkovića te još jednom Damir Bečić.

Pjesmu „Te zime“, Amel će uživo izvesti ovog petka 18.3. na koncertu u Splitu u klubu Kameleon. 

 

Foto: Irfan Kubat