Tuesday, 15 March 2016 12:55

Parni Valjak oduševljava novom prekrasnom rock baladom 'Za malo nježnosti'!

Parni Valjak, jedan od najboljih rock bendova s ovih prostora, koji je prošle godine napunio 40 godina bogate diskografske i koncertne karijere, svakim novim singlom i dalje oduševljava stare fanove, ali i pridobiva nove. Tako je i s novom pjesmom, prekrasnom rock baladom "Za malo nježnosti" koju kompletno potpisuje Husein Hasanefendić Hus.

Ovaj fantastičan singl će zasigurno stati uz bok njihovim najvećim hitovima te postati stalni dio koncertnog repertoara. Pjesma je snimljena u Novom Mestu, a danas je imala regionalne premijere  u Music Pubu Zlatka Turkalja na HR2, ali i u svim centrima Hrvatskog radija, na beogradskom Radiju S te na skopskim radijima Bubamara i Metropolis. Pjesmu ekskluzivno slušajte na navedenim radio stanicama do petka (18.3.) kada ćete je moći preuzeti na stranici singlovi.crorec.hr

Parni Valjak je prošle godine proslavio 40. obljetnicu velikim akustičnim i električnim koncertima u Hrvatskoj i regiji, a diskografski je obilježio i dosad najboljim pregledom karijere benda s dva box seta iz edicije "Original Album Collection" na kojima se nalazi 9 studijskih i 2 live albuma Parnog Valjka s čak 115 pjesama.  Prošle godine objavili su dva singla s pripadajućim spotovima "Samo ti (Norma Belle)" i "Prolazi sve, zar ne?" koji su još jednom dokazali da je riječ o kreativnom i inovativnom bendu koji i dalje novim pjesmama zauzima vrhove top lista.

Foto: Marko Šolić