Thursday, 10 March 2016 10:34

The Struts objavio novi album 'Everybody Wants'!

Engleski bend The Struts objavio je novo studijsko izdanje " Everybody Wants ", najavljeno pjesmom "Dirty Sexy Money".  https://umhr.lnk.to/StrutsEverybodyPR

 

Novi studijski album nasljeđuje EP izdanje "Have You Heard" (2015.), predvođeno izuzetno uspješnim singlovima "Could Have Been Me" te "Kiss This". Izdanje "Everybody Wants" donosi 13 pjesama, među kojima se nalaze i one s prošlogodišnjeg EP izdanja, kao i " Dirty Sexy Money ", te " Only Just A Call Away ".

 

Momcima su na studijskom izdanju " Everybody Wants " pripomogli Ray Hedges (Bryan Adams, Ronan Keating) te Nigel Butler , kao i Gregg Alexander – producent, tekstopisac i bivši frontman grupe New Radicals. Osim sjajnim suradnicima, kao i velikom bazom fanova, The Struts se mogu pohvaliti i otvaranjem koncerta The Rolling Stones-a .

 

Porijeklom iz Derbya u Engleskoj, The Struts su trenutno stacionirani u Los Angelesu, a za vrijeme jednog od intervjua, na pitanje kako bi se osjećali da dijele pozornicu s umjetnicima poput Beyonce, budući da su to već imali prilike raditi sa Stonesima, odgovorili su: " Sve je to isto. Naravno, svaki put je velika čast, ali nisam zadovoljan. Želim biti 'veći'. Dok se to ne dogodi, to je samo još jedan dan osvajanja publike."

 

Studijsko izdanje " Everybody Wants " hrvatskoj je publici dostupno i u digitalnom obliku: https://umhr.lnk.to/StrutsEverybodyPR

 

Foto: Universal Music