Friday, 04 March 2016 10:49

Uoči koncerta u Kerempuhu: Buđenje i Vanna - zajedno i u spotu!

Aktualni duet Buđenja i Vanne, "Zajedno", dobio je i svoj video spot! Pod režiserskom palicom Tomislava Povića, spot je sniman u novom coworking prostoru u Zagrebu, HUB385, a kadrovi Trešnjevke i zimsko zagrebačko nebo poslužili su kao posebna kulisa Vanni i Darku Bakiću, frontmanu benda.


Spot pogledajte na linku: https://youtu.be/vzcFl1PaJhI

 

Singlom "Zajedno", Buđenje najavljuje svoju prvu pravu koncertnu promociju albuma "Ljubav nema pravila" koja će se održati u kazalištu Kerempuh, na prvi dan proljeća, 21. ožujka. Za najbrže fanove bend je pripremio i poseban poklon: svi koji ulaznicu kupe do 10. ožujka, na poklon će dobiti i CD "Ljubav nema pravila"!

"Kerempuh je poseban koncertni prostor za koji pripremamo i poseban program. Broj sjedećih mjesta idealan je za emocionalnu glazbenu predstavu, a sjajna akustika doprinijet će novom doživljaju naših pjesama koje ovih dana upravo oblačimo u neke nove aranžmane. Ovaj koncert priželjkujem još od prve snimljene pjesme Buđenja!", iskren je Darko Bakić.

Uz Vannu, bendu će se na pozornici Kerempuha pridružiti i njihovi prijatelji: Pavel, Marijan Brkić Brk (Parni Valjak) i Tomo in der Muhlen. Ulaznice za koncert dostupne su putem sustava Eventim.

 

Foto: PR Foto Croatia Records