Friday, 26 February 2016 15:03

Odličnim koncertom grupa Quasarr predstavila novi album 'Sjene'!

Dvosatnim koncertom riječka grupa Quasarr ponovo je oduševila publiku u poznatom zagrebačkom Vintage Industrial baru. Prije nešto više od godinu dana u istom su koncertnom prostoru najavili novi studijski album "Sjene" koji su sinoć uživo i odsvirali. Koncert su započeli s pjesmom "Tvoje riječi" , a posebno oduševljenje izazvali su hitovi "Ljubav", "Sjene", "Indigo" te nesumnjivo najveći hit s novog albuma "Prije tebe". Quasarrovci nisu zaboravili ni svoje starije hitove s albuma "Quasarr" i "Propaganda", a koliko ih zagrebačka publika voli pokazala je i sinoć jer su se Riječani dva puta vraćali na bis. Na odličnoj atmosferi zahvalio im se i frontman, Boris Štok koji je pjesmu "Ti" na drugom bisu otpjevao među publikom.

 

Članovi benda nisu se štedjeli na sceni, a dobra sinergija između njih i publike mogla se osjetiti u svakom trenutku. Posebno iznenađenje bio je Darko Terlević koji je uskočio umjesto stalnog člana banda i koautora Filipa Franka, jer je svojim sjajnim solažama na gitari pridonio rokerskijem zvuku Quasarra, a sjajna zamjena bila je i Martina Škrgatić koja je umjesto Jelene Fabijan pjevala back vokale.

 

Album "Sjene" mnogi su glazbeni kritičari s potpunim pravom proglasili jednim od najboljih rock ostvarenja prošle godine na kojem su Quasarrovci zadržali svoj prepoznatljiv electro pop synth zvuk, ali su pokazali progresivnost i prodornost uz nešto plesniji ritam. Prije njihovog nastupa publici su se predstavili i članovi grupe Orvel koji su odsvirali pjesme sa svog debitantskog albuma "Dani".

 

Foto: Marko Šolić