Thursday, 03 March 2016 11:25

Boris Novković povodom Dana žena poklanja novi singl!

Uz ovogodišnji 'Dan žena' Boris Novković na sebi je svojstven način odlučio darivati slušatelje, posebno obožavateljice. Jedan od najpopularnijih i najizvođenijih regionalnih glazbenika u ponedjeljak 07.03. premijerno će u izdanju Hit Recordsa objaviti novi singl pod naslovom 'Ines'.

 

Nova glazbena poslastica, kao i u slučaju posljednjeg odlično prihvaćenog singla 'Ako je to što vidim' izlazi iz zajedničke autorske radionice Borisa Novkovića i Predraga Martinjaka. Boris je ovoga puta zaslužan za tekst i glazbu dok P'eggy potpisuje aranžman i produkciju.

 

Pjesmu 'Ines' sam je Boris opisao kao sebi svojstvenu baladu izuzetno poetsko tekstualnog sadržaja, 'Produkcijski i aranžerski odlučili smo se napraviti iskorak, pa ju je P'eggy stavio u tango ritam obojen dahom Pulp Fiction Tarantinovske atmosfere u svom aranžmanskom izražaju. Ona je svojevrsni odmak i svježina u odnosu na moju standardnu pop-rock produkciju poput pjesme 'Vukovi umiru sami'.

'Iako se pjesma zove po imenu, vjerujem kako će kao i u slučaju 'Tamare' svatko za sebe pronaći neku emociju i ono nešto i u ovoj pjesmi.', zaključio je Boris!

Novi singl Borisa Novkovića 'Ines' premijerno slušajte u ponedjeljak 07.03.2016. na radijskim postajama širom regije!

 

Foto: Dario Korolija