Monday, 16 November 2015 12:06

Pogledajte ‘Zemlja zove oblake’ i Massima!

Inspiriran ljubavlju Dado Pastuović – Newera napisao je pjesmu „Zemlja zove oblake“, a interpretaciju je povjerio Massimu, jednom od najboljih glasova regije.

 

Pjesma je ovih dana dobila i videospot za koji je zadužen Massimov dugogodišnji prijatelj – redateljRadislav Jovanov Gonzo.

Zemlja zove oblake pogledajte ovdje https://youtu.be/JGHlhkio0I4

 

Razmišljajući o lokaciji za snimanje novog spota, Massimo i Gonzo su se dosjetili najpoznatije hrvatske zvjezdarnice – one u Višnjanu. Upravo je ta zvjezdarnica u posljednjih 15 godina postala svjetski najplodnije mjesto za otkriće malih tijela u Sunčevom sustavu i kao takva savršeno se uklopila u tekst pjesme:

 

„ZEMLJA ZOVE OBLAKE, SPASITE ME ODAVDE
LJUBAVI NAM VRATITE, SATELITOM ŠALJITE
JA NE MOGU ŽIVJETI BEZ NJE…“

 

„Istra nam je još jednom poslužila kao inspiracija za spot, ali smo ovoga puta odabrali mikrolokaciju Višnjan. Kao i svaki put do sada, ispričali smo neku svoju priču i vjerujem da će vam se svidjeti,“ izjavio je Gonzo.

 

„Iako pratim kako ljudi prihvaćaju pjesmu na Youtubeu i facebooku, ipak se najvažniji odgovor od publike dobiva kada se svira uživo. No, u ovom slučaju mislim da će vizualni dio, to jest spot, biti onaj odlučujući faktor,“ izjavio je Massimo.

 

Aranžman za pjesmu potpisuje Nikša Bratoš, a pjesma se nalazi na aktualnom Massimovog albumu „1 dan ljubavi“. Istaknut ćemo još da su na ovoj pjesmi  gitarske dionice snimili Massimo, Nikša Bratoš i cijenjeni britanski glazbenik David Rhodes.