Monday, 07 December 2015 15:10

‘Ne daj se Ines’ u prekrasnoj zajedničkoj izvedbi Rade Šerbedžije i Arsena Dedića!

Slavni filmski i kazališni glumac, pjesnik, glazbenik i profesor Rade Šerbedžija ugostio je jednog od najvećih umjetnika, skladatelja, pjesnika, kantautora, pjevača i aranžera, Arsena Dedića, na ovogodišnjem koncertu, koji se održao 21.04. u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski, a izvrsna suradnja može se čuti u novoj izvedbi kultne pjesme “Ne daj se Ines”. Uz izvrsnog Arsena Dedića na klaviru, Rade Šerbedžija izrecitirao je jednu od najlegendarnijih pjesama s ovih prostora.

 

Spot je snimka s koncerta čiju režiju potpisuje Marko Zeljković. Koncert za pamćenje održan je 21. travnja ove godine, a Radi Šerbedžiji i Zapadnom kolodvoru se na koncertu kao poseban gost pridružio Arsen Dedić, uz druge goste kao što su Saša Lošić, Milica Šerbedžija, Belma Alić, Danilo Šerbedžija i Jure Ivanušič.

 

Spot za ovaj odličan duet i singl ‘Ne daj se Ines’ možete ga pogledati i ovdje:https://www.youtube.com/watch?v=0LdyxzYu9p8

Ovaj sjajan koncert će se naći na dvostrukom CD-u s 26 pjesama te dodatnim DVD-om snimke koncerta s 40 pjesama. Album ovog koncerta za pamćenje u prodaji je od petka 11. prosinca.

 

Radu Šerbedžiju i Zapadni kolodvor uživo pogledajte u prosincu u ovim gradovima:

 

16.12.Nova Gorica
17.12.Bosanska Gradiška
18.12.Beograd
26.12.Umag