Thursday, 24 January 2019 11:34

Mjesec zaljubljenih u znaku Tonyja Cetinskog i nove ljubavne balade 'Čekam te'!

Biti na vrhu, i tako trideset godina, ali istodobno ostati skroman i prvenstveno čovjek, mogu samo najveći.

Sve to, ali i više, objedinjuje jedinstveni Tony Cetinski.

Glazbenik koji uvijek u prvi plan stavlja obožavatelje svih generacija, njihovo mišljenje koje stalno osluškuje i koji su mu, motiv da svakim danom radi na sebi, ali i starije kolege, za koje rado ističe, kako su mu na početku karijere svesrdno pomogli, ponovno je oduševio.

Pjevač godine, koji je nedavno ponio nagradu 'Oliver Dragojević', uoči mjeseca zaljubljenih i Valentinova, predstavlja novu pjesmu i video spot, u suradnji sjednim od najboljih i najnagrađivanijih gitarista, Elvisom Stanićem.

Ljubavna balada 'Čekam te', dolazi s Tonyjevog aktualnog, izuzetno hvaljenog albuma 'Kao u snu', koji je akustičnim zvukom, oduševio struku i publiku, te postao jedno od najtraženijih i najprodavanijih izdanja.

'Čekam te', autorski u djelu glazbe i teksta potpisuje Amil Lojo, dok su aranžman i produkcija djelo Elvisa Stanića. Pjesmu prati i atraktivan video spot, snimljen tijekom prošlogodišnjeg spektakularnog koncerta u Opatiji, uz gostovanje Elvisa Stanića.

'Live spot za pjesmu 'Čekam te', ispao je divan i čaroban, baš kao i koncert na Ljetnoj pozornici u Opatiji. Velika mi je čast raditi sa vrhunskim ljudima i glazbenicima poput mojih suradnika. Veliko hvala Elvisu Staniću koji potpisuje produkciju i aranžmane na dvije pjesme, na aktualnom albumu 'Kao u snu', ali i gušta zasvirati sa nama.', poručio je ovom prigodom Tony.

'Čekam te' pogledajte i poslušajte na https://youtu.be/sj9QiGRfkoY

Pored nove pjesme i spota, te spomenute nagrade za pjevača godine, Tony do kraja ovog mjeseca, s nestrpljenjem očekuje rezultate, još triju nominacija za prestižne glazbene nagrade.

Tako se u najjačem izboru regionalnih nagrada, Music awards ceremony, u finalnom izboru nalazi sa svojim prošlogodišnjim hitom 'General bez činova'. Sa hitom 'Kao u snu' nalazi se u izboru za pjesmu godine Narodnog radija, dok je istovremeno za pjevača godine, nominiran u Zlatnom studiju.

Kada se na sve nadodaju brojni koncertni, možemo reći kako će 2019., biti u znaku Tonyja Cetinskog.
Foto: Hit Produkcija