Friday, 05 February 2016 10:37

Elton John objavio 33. studijsko izdanje – ‘Wonderful Crazy Night’!

Elton John danas je objavio 33. studijski album, prethodno najavljen pjesmama “Looking Up”, “Blue Wonderful”, “In The Name Of You” te istoimenom “ Wonderful Crazy Night “.https://umhr.lnk.to/EJwonderfulPR

 

Novi album sniman je u The Village studiju u Los Angelesu, a produkcijski ga potpisuju T-Bone Burnett i Elton John, koji su već surađivali na albumima “The Diving Board” (2013.) te “The Union” (2010.), a “ Wonderful Crazy Night “, osim spomenute suradnje bilježi i onu s Berniem Taupinom , koji supotpisuje tekstove pjesama. Deset potpuno novih pjesama predstavlja snažnu prijateljsku vezu između Eltona i Taupina, dugu 48 godina.

 

 Sve je snimljeno u jednom ili dva pokušaja, i to je to. Snimali smo jednu pjesmu po danu, napisali je, završili je, snimili prateće vokale i tada se prebacili na sljedeću. U 17 dana snimili smo 14 pjesama, od kojih je 10 završilo na albumu ” – Elton John o albumu.

 

Novi studijski album “ Wonderful Crazy Night ” našao se na broju 33 jednog od najuglednijih glazbenih kataloga u povijesti, a dolazi u standardnoj i Deluxe verziji.

 

Hrvatskoj publici album “ Wonderful Crazy Night ” dostupan je i u digitalnom obliku:
https://umhr.lnk.to/EJwonderfulPR

 

“Wonderful Crazy Night” popis pjesama – standardna verzija


1. Wonderful Crazy Night
2. In The Name Of You
3. Claw Hammer
4. Blue Wonderful
5. I’ve Got 2 Wings
6. A Good Heart
7. Looking Up
8. Guilty Pleasure
9. Tambourine
10. The Open Chord