Monday, 17 September 2018 09:01

Emotivna posveta Borisa Rogoznica supruzi Doris – 'Rastvorio bi more'!

Vjeran sebi i svom prepoznatljivom izričaju, mladi glazbenik koji tiho i nenametljivo kroči prema vrhu scene, ponovno će oduševiti.

Boris Rogoznica iz svog autorskog pera, predstavlja vam nikad emotivnije stihove i pjesmu 'Rastvorio bi more'.  Često ističući kako je upravo ljubav njegov pokretač i nepresušan izvor inspiracije, Boris je ovoga puta otišao korak dalje, posvetivši novu pjesmu supruzi Doris Pinčić.

‘Pjesmu posvećujem svojoj supruzi za naših zajedničkih pet godina braka. Kao glazbeniku najlakše mi je izraziti se pjesmom, pa neka ova pjesma kaže sve. Također, pjesmu poklanjam i svima onima, koji se pronađu u njoj.', poručio je ovom prigodom.

Za odličnu energiju pjesme, pozitivne vibracije i lepršavu melodiju, ponovno je zaslužan sam Boris, koji kao i slučaju prethodnih izuzetno uspješnih singlova 'Neponovljiva', 'Paralelni svemiri' i 'Sve bi bilo mnogo bolje', potpisuje glazbu i tekst, dok je za aranžman i produkciju bio zadužen Miroslav Lesić Lesique.

Kako izgleda kad Boris za ljubav rastvara more, pogledajte u video spotu Goran Raguž Goxa, koji obiluje predivnim kadrovima ovjekovječenim na intimnoj Ninskoj plaži Bilotnjak.’.

Spot 'Rastvorio bi more' pogledajte na YouTube kanalu Hit Recordsa https://youtu.be/MRFpccE00GI

Sve novosti vezane uz Borisa Rogoznicu, pratite putem njegovih i društvenih mreža Hit Recordsa.

Foto: Sara Filipa Delić