Tuesday, 09 February 2016 11:53

‘Zajedno’, Buđenje snimilo pjesmu s Vannom!

Novi singl grupe Buđenje, prvi nakon objavljivanja albuma, nosi naziv „Zajedno“, a svojim ga je raskošnim glasom obogatila Ivana Vrdoljak Vanna. Ideja za suradnju s divom hrvatske pop glazbe nastala je nakon što je snimanje pjesme već bilo pri kraju:

 

Zaključili smo da pjesma traži još jedan snažan i emotivan moment, a to je, u svakom slučaju, Vannin čarobni vokal. Poslali smo joj nedovršenu verziju, a njen pozitivan odgovor shvaćam kao najveći mogući kompliment kao autoru i izvođaču. Svi koji su čuli pjesmu zaključili su da se Vanna uklopila kao da je članica benda“, opisuje Darko Bakić, frontman i autor Buđenja.

 

Pjesmu ste premijerno mogli poslušati u Glazbenom showu Dalibora Petka na Narodnom radiju, a poslušajte je i na linku: https://www.youtube.com/watch?v=Tz6hE9-bivg

 

„Zajedno“ ima prepoznatljivi pop zvuk Buđenja, uz dodatak modernog countryja, a Vanna se ovom suradnjom pridružila plejadi glazbenika koji su gostovali na posljednjem albumu bendaNeni Belanu, kvartetu Prelude i Tomi In Der Muhlenu. Album „Ljubav nema pravila“ objavljen je krajem studenog, na vrijeme da ga glazbeni kritičar Hrvoje Horvat uvrsti na 2. mjesto najboljih pop albuma 2015.

 

Svoju koncertnu promociju doživjet će na prvi dan proljeća, 21. ožujka u zagrebačkom kazalištu Kerempuh, a vrhunskoj audiovizualnoj produkciji doprinijet će i neka posebna gostovanja. Ulaznice za koncert dostupne su putem sustava Eventim.