Thursday, 11 January 2018 10:53

Lea Mijatović između oprosta i kajanja!

Za Leu Mijatović mnogi kažu kako ima jedan od najljepših vokala, a prošla godina bila joj je i više nego uspješna. Hrabro je početkom 2017. godine krenula u solo karijeru što se pokazalo kao pun pogodak.

Pjesme „Ti me jedini znaš“ i „Ljubi me“ odlično su prošle kod publike, a Lea sa svojim producentskim timom i dalje radi punom parom.

Novi singl ''Između oprosta i kajanja'' koji je predstavila krajem prošle godine, danas je dobio i svoje video izdanje kojeg pogledajte na sljedećem linku https://youtu.be/5mVbOy-CzUw

S producentsko – autorskom ekipom iz deciBel Studija, Lea surađuje od početka svoje solo karijere, a dečki, osim produkcije pjesme sa Sandrom Mihaljević, potpisuju i režiju novog spota.

Pjesma koju su napisali Igor Ivanovića i Marko Vojvodić oduševila je i stručni žiri Zagrebačkog festivala pa će tako Lea 26. siječnja nastupiti na tom cijenjenom festivalu koji je jedan od najstarijih u ovom dijelu Europe.

„Igor i Marko su i ovaj put napisali prekrasnu pjesmu i nadam se da će publika u njoj pronaći dio sebe. Također, mislim da smo napravili i vrhunski spot jer je prikazana jedna ženstvena Lea, a ja sam se u toj ulozi osjećala predivno – ističe pjevačica.

Foto: Marko Vojvodic