Wednesday, 10 February 2016 10:07

Nikad romantičniji i atraktivniji Damir Kedžo u spotu ‘Korijen u pijesku’!

Aktualni glazbeni adut ‘Korijen u pijesku’ iznimno talentiranog i simpatičnog Damira Kedže sa kojim je nastupio na ovogodišnjem Zagrebačkom festivalu, dobio je svoje video izdanje.

 

Pjesma koja je osvojila na prvo slušanje dobila i je, zasluženi, iznimno atraktivan video spot sniman na nekoliko predivnih lokacija, od kojih se posebno ističe planina Mjesec iznad Baške na otoku Krku.

 

Na cijeli spot sniman pod redateljskom palicom Mladena Đakovića Mlaggia, Damir Kedžo posebno je ponosan, ‘Snimanje je bilo naporno. Četrdesetak minuta smo se penjali do lokacije lokva ”Diviška”, na planini Mjesec iznad Baške, po strmini i oštrom kamenju. Dočekalo nas je savršeno vrijeme i kilometri pustoši kakvu sam i zamišljao kada sam slušao pjesmu. Uništio sam čizme penjući se po gromačama i kamenju, ali nije mi žao jer je spot ispao baš onako kako sam želio.

 

‘Drugi dan nas je dočekao kišni Trst, ali je bilo iznimno lijepo snimati jer mi je Trst posebno drag grad još od djetinstva i odlazaka po tenisice za školu. Nakon spota čeka me veliki koncert u Rijeci, pripreme za koncert u Zagrebu, te odlazak u Rusiju i rad na singlu za rusko tržište.’, rekao je Damir Kedžo.

‘Korijen u pijesku’ još jedna je uspješnica Ante Pecotića, koji kao i u slučaju prethodnih Kedžinih pjesama ‘Tebi sve sam oprostio’, te ‘Kada ljubav stisne zube’, potpisuje glazbu, tekst i aranžman, 

 

‘Dugo sam razmišljao kome ću dati jednu od meni najdražih autorskih pjesama ‘Korijen u pijesku’. Kako sam već prošle godine bio izuzetno zadovoljan suradnjom s Damirom na pjesmi ‘Kad ljubav stisne zube’, ovoga puta pokušali smo otpjevati puno zahtjevniju pjesmu. Ugodno me iznenadilo sa koliko je zrelosti, snage i sugestije Damir ovu pjesmu iznio. Iskreno se nadam kako će to prepoznati i slušatelji.’

 

Video spot za aktualni singl Damira Kedže ‘Korijen u pijesku’ pogledajte na YouTube kanalu https://youtu.be/MFzlNzf_L3Y