Monday, 06 November 2017 13:22

Autorski debi Dariusa i Laure Mjeda 'Sve što želim', dobio svoje dugoočekivano video izdanje!

Samim izlaskom, autorski debi Dariusa i Laure Mjeda, pjesma 'Sve što želim', očekivano je dobila, izuzetno pozitivne komentare kako glazbenih urednika, tako i same publike. To i ne čudi obzirom na odličnu kombinaciju Dariusove ljubavi prema ovoj vrsti glazbe i Laurinog vokala.

Elektro pop baza na kojoj je 'Sve što želim' nastala, pjesmi je dala epitet modernosti i energičnosti, a sve skupa odiše dozom svjetske produkcije, te kao takva predstavlja pravo  osvježenje na glazbenoj sceni.

Produkciju potpisuje sam Darius, pravim imenom Dario Sliško, za tekst je zaslužna Laura Mjeda, dok im se u aranžmanu priključio Tomislav Horvatinović iz NEXUS produkcije.

'Do suradnje s Laurom došlo je vrlo spontano. Posredstvom zajedničkog prijatelja kojeg je pjesma oduševila, Laura je u vrlo kratkom roku napisala tekst i razradila melodiju. Već kada sam dobio demo vokal znao sam da je Laura to što sam tražio.'

'Veliko hvala Sandiju Novaku na režiji i kompletnom angažmana oko spota, od ideje do same realizacije istog. Također sve pohvale idu i plesačima iz plesne grupe Megablast, sa kojima je bilo odlično surađivati, kao i Marku Horvatu i Tomislavu Horvatinoviću iz Nexus produkcije, oko aranžmana same pjesme.', kazao je Darius.

'Sve što želim' Dariusa i Laure Mjeda pogledajte na https://youtu.be/CnlxbCWHF9U

Dodajmo ovome kako Darius - Dario Sliško, kao DJ radi već dvadeset godina, a remixiranjem se bavi posljednjih pet godina.

Mlada koprivničanka Laura Mjeda, koja potječe iz glazbene obitelje, nakon brojnih studijskih i live projekata, danas se uspješno bavi autorskim radom i solo pjevanjem, te surađuje s brojnim glazbenicima.

Foto: PR Foto NEXUS production