Friday, 12 February 2016 11:15

Ronan Keating objavio ‘Time Of My Life’!

Kao što je prethodno i najavio, Ronan Keating  danas je objavio novo studijsko izdanje, naziva “Time Of My Life“. https://umhr.lnk.to/RKTimeOfMyLifePR

Ronan je potvrdio izlazak albuma te publici predstavio novi zvuk pjesmama “Falling Slowly” te “Let Me Love You” , koja je dobila i prateći videospot: https://youtu.be/36QkmTS3VDY

 

 Trebalo je godinu da se napiše, ali u tom sam vremenu dao najiskreniji dio sebe. “, otkriva Keating u vezi rada na novom izdanju.

 

S preko 20 milijuna prodanih primjeraka samostalnih izdanja i preko 25 milijuna sa skupinom Boyzone , Ronan otvara novo poglavlje u svojoj blistavoj karijeri. Pjevačevo novo, deseto, izdanje odraz je stečene mudrosti i iskustava pretočenih u osjećajne, iskrene i autobiografske skladbe. Dio pjesama inspiriran je ponovno pronađenom srećom u njegovom životu, novom suprugom Storm.

 

Nakon poduže stanke, Ronan se vratio prvoj ljubavi – glazbi. U međuvremenu irski je pjevač čak pet sezona bio član žirija australskog X-Factora, mentorirajući dva pobjednika uključući 15-godišnju Marlisu Punzalan.

 

Za novo izdanje, Keating kaže: “ Proveo sam većinu svog života i karijere svima udovoljavajući, radeći što su drugi od mene očekivali i na neki način izgubio sam smjelost da budem svoj. Proteklih nekoliko godina bilo je nevjerojatna pustolovina i najbolje što mi se moglo dogoditi, jer sam sada napokon zadovoljan u svojoj koži i istinski sretan. Ovo izdanje je pravi odraz mene samoga i glazbe koju želim stvarati. ”

 

Novo studijsko izdanje “ Time Of My Life ” hrvatskoj je publici dostupno i u digitalnom obliku:
https://umhr.lnk.to/RKTimeOfMyLifePR