Monday, 18 September 2017 10:35

'Hazarder' novi video spot Severine!

Danas u podne na Severininoj Facebook stranici premijerno je objavljen videospot za novi singl 'Hazarder, koji prikazuje Severinu u njezinom najboljem izdanju do sada

Severina je danas točno u podne na svojoj Facebook stranici premijerno objavila novi singl – 'Hazarder'. Riječ je o videospotu koji prikazuje Severinu u njezinom najboljem izdanju do sada, a kojeg prati vrhunska produkcija. U pjesmi i videospotu pojavljuje se i Leon, talentirani mladi glazbenik, za kojeg Severina nije štedjela riječi hvale:

''Pjesma je nastala prije dvije godine i bila mi je slatka, ali tek kad je Leon otpjevao svoje dijelove i kad smo snimili spot, kojeg je maestralno režirao Lazar Bogdanović, ona je dobila pravi smisao. Zahvaljujem svima koji su sudjelovali u spotu i obećajem da sa sljedećim spotom ide i album, koji je odličan i pravi nasljednik albuma 'Dobrodošao u klub''', izjavila je Severina, a zadovoljstvo zbog suradnje nije krio ni Leon:

''Velika mi je čast biti dio 'Hazardera' i surađivati sa Severinom. Ovim duetom, moj san se počeo ostvarivati i nadam se da sam svojim sudjelovanjem doprinio ovom velikom glazbenom projektu.''

Pjesma 'Hazarder', peti singl s nadolazećeg albuma, koju potpisuju Filip Miletić Miloš Roganović, premijerno će biti izvedena ovog petka, 22. rujna, na najvećoj regionalnoj glazbenoj manifestaciji – Rujanfest, kao i dosadašnje nove pjesme s albuma - 'Kao', 'Otrove', 'Mrtav bez mene' i 'Kuda za vikend'.

Video pogledajte na:  https://youtu.be/ZjYU1e-5e5A

Foto: Jelena Balić