Wednesday, 13 September 2017 13:57

Lusha i 'Sva ova ljubav' pozivaju na pjesmu i ples!

'Suze crne boje'  i 'Nema grijeha u ljubavi' bile su zagrijavanje i mali pokazatelj njenih mogućnosti.

Mlada, talentirana i uvijek nasmijana Lusha sada nam donosi novu priču, i potvrdu svoje glazbene vrijednosti.

Nova skladba 'Sva ova ljubav', svojim 'zaraznim' i energičnim ritmom, jednostavno poziva na pjesmu i ples.

Kao i u slučaju prijašnjih Lushinih uspješnica, glazbu i tekst, i ovoga puta potpisuje provjereni autor Ante Pecotić, dok su moderni aranžman i produkcija djelo Bojana Šalamona Shalle.

'Sva ova ljubav' govori o bajkovitoj ljubavi koju svi toliko trebamo i čekamo, a ona se ponekad nažalost istopi i nestane, otkriva nam Lusha, 'Ljubavnom tekstu Ante Pecotića dodali smo najmoderniju produkciju Shalle iz grupe Connect i dobili, mislim, prekrasan moderan zvuk. Ante piše prekrasne stihove i radi odličnu glazbu, i presretna sam što mogu raditi s njim. Svaki singl je izazov za sebe, pjesme i stilovi pjevanja bitno se razlikuju, a osobito na ovom najnovijem. Zato mi je posebno zadovoljstvo raditi na njegovim projektima jer uvijek nastoji osmisliti nešto potpuno drugačije.'

Pjesmu prati i odličan video spot, u režiji Željka Petreša, u kojem publika ima prigodu vidjeti na okupu pravo i atraktivno žensko društvo. 'Htjeli smo prikazati kako curke znaju uživati i nakon „bajkovite“ ljubavi. Imala sam sreću družiti se, plesati i uživati s tako savršenim curama koje su se odlično uklopile u spot. Željko Petreš je pravi profesionalac koji vodi računa o svakom detalju prilikom snimanja, a na samom snimanju bilo je uzbudljivo, more, plaža, ples i vesela ekipa. Kako smo snimali u samom vrhu sezone bilo je malo teže doći do praznih plaža tako da nam u kadrovima nikako nije falilo ljudi, slučajnih ronioca ili djece koja su samo skakala i htjela s nama zaplesati.', zaključila je Lusha.

Kako zvuči i izgleda 'Sva ova ljubav' u izvedbi Lushe pogledajte na https://youtu.be/7rE2XgNxAVU

Foto: Željko Petreš