Monday, 04 September 2017 14:32

Sandi Cenov i njegova 'Najljepša' u posebnom izdanju, jer ste vi to tražili!

Nakon što je zagolicao maštu izuzetno atraktivnim fotografijama u zagrljaju zanosne žene, i predstavio odličan ljetni hit 'Najljepša', Sandi Cenov ponovno je bio kreativan.

Aktualni singl bio je njegovo viđenje klupske glazbe, popularnog dancea, po čemu su ga ljudi pamtili sa početka karijere.

Ipak u smiraj ljeta, Sandi je na zahtjev svojih obožavatelja, pjesmu 'Najljepša' napravio u acoustic varijanti, kako je i izvodi na svojim brojnim koncertima.

'Uvijek slušam glas obožavatelja, pa tako i ovoga puta. Obzirom da pjesmu na koncertima uvijek izvodim u akustičnoj, da tako kažem ležernijoj varijanti, istu sam odlučio i studijski zabilježiti. Publika mi je stalno govorila kako u ovoj verziji do izražaja puno više dolazi romantika i tekst pjesme, pa sam se stoga i odlučio na ovaj potez.', kazao nam je Sandi.

Na glazbu i tekst Sandija Cenova, potpuno nova 'Najljepša' zaživjela je u aranžmanu i produkciji,  Ante Gele, dok je za izuzetno atraktivan video spot zaslužan Studio DM.

Kako izgleda 'Najljepša' u akustičnoj varijanti pogledajte i poslušajte na YouTube kanalu https://youtu.be/n3rLTYpNflI

Prvu prigodu da 'Najljepšu' čujete uživo, imate za manje od mjesec kada, 22.09. kada će Sandi nastupiti na svojem 'domaćem' terenu, splitkom Vanilla Clubu.

Foto: Screenshot