Wednesday, 31 May 2017 09:07

Ivan Zak u ljubavnom trokutu!

Tijekom ljetnog odmora u Crnoj Gori s novom djevojkom, Ivan Zak, ni kriv ni dužan, našao se u nezgodnom ljubavnom trokutu, postavši metom njenog bivšeg dečka.

To je priča koja prati novi ljetni megahit ‘Ničija’ iz kreativne radionice Ivana Zaka. Prateći video spot snimljen je na čarobnoj Adi Bojani i na ulcinjskoj plazi, pod režijskom palicom Andreja Ilića iz IDJ videos produkcije.

Intrigantna ljubavna priča odvija se u ljetnikovcu na rijeci Bojani, koji je Ivan odabrao za romantični odmor sa svojom novom djevojkom, no konce mu je pomrsio djevojčin bivši dečko, pojavivši se na odmoru s ekipom u susjednom ljetnikovcu.

Razuzdana zabava, strast i požuda uz zarazni ritam, pomiješani s nezaboravnim kadrovima snimljenima iz vode i zraka, definitivno će obilježiti glazbeno ljeto 2017. godine, kao što je to bio slučaj i s prethodne dvije Zakove uspješnice, ‘Pretjerujem’ i ‘Meni se s tobom’ .

Pjesma ‘Ničija’ doživjeti će svoju premijeru uživo na CMC festivalu u Vodicama, 10. lipnja 2017. godine.

Kako se Ivan snašao u ulozi zavodnika u novoj ljetnoj avanturi, pogledajte na linku https://youtu.be/EECPcfS2xBo

‘Izvrsno sam se zabavio i opustio snimajui ovaj spot. Ekipa je bila odlična, cure zgodne, tako da sam se već predbilježio za kraći odmor na Adi Bojani’, izjavio je Ivan, koji će i ovo ljeto provesti u turbo radnom ritmu u Hrvatskoj i inozemstvu, ‘Termini su mi gotovo već popunjeni do kraja rujna, no to su slatke brige’.

Glazbu, tekst, aranžman i produkciju za pjesmu ‘Ničija’ potpisuje Ivan, u čijem je novom studiu "La Bamba" pjesma i snimljena.

Foto: Privatni album Ivan Zak