Friday, 12 May 2017 11:10

Lana i Kim Kardashian spremne rušiti internet!

"Kim Kardashian", novi je singl atraktivne Lane s kojim će nastupiti na ovogodišnjem CMC festivalu u Vodicama, 10. lipnja. Iako naslov pjesme, autorskog dvojca Natka Smoljana Nace i Marka Milanovića Burkya asocira na život jedne od najpoznatijih javnih osoba, radi se o ljubavnoj pjesmi u kojoj se zanos protagonista opisuje poput najbržih automobila i gradova koja odišu luksuzom. 
"Naslov pjesme je intriga. Kim je kroz godine postala sinonim za uspješnu poslovnu ženu, koja je između ostalog i majka, a opet sasvim obična, sa svim svojim nesavršenostima, kao što ih ima i svaka od nas. Ona nam je u pjesmi simbol onoga što svaka djevojka ili žena predstavlja svom partneru - za njega je ona najljepša i najbolja, ne bitno je li savršena ili nesavršena i obrnuto", pojasnila je Lana.
Novu pjesmu prati i odličan spot čiju atraktivnost podižu scene snimljene u Parizu i to samo nekoliko dana poslije posljednjeg terorističkog napada. Snimanje je trajalo dva dana, a pratilo ga je niz anegdota i komplikacija koje su na sreću dobro završile. Dok su snimali scene u kojima je Lana u hotelskoj sobi, a neumorni paparazzo je snima, redatalja spota Darija Radusina skoro je uhitila specijalna policija jer je stajao na cesti s kamerom koja se zove "weapon" te izgleda kao oružje.
U Zagrebu su snimljene i akrobatske scene u kojima se pojavljuje Dejan Špoljar, najpoznatiji hrvatski "stunter", akrobat na motoru. Odvažana Lana s njim je izvodila zahtjevene scene i akrobacije na motoru koje nimalo ne izgledaju bezazleno.
Spot "Kim Kardashian" je realizirala La Lux produkcija, a pogledati ga možete na: https://youtu.be/mUVgdIHZskg
Najnoviji Lanin singl najava je izlaska njenog novog albuma "Tabu" početkom lipnja. Na njemu će se osim hitova “Ludo ljeto”, “Hollywood”, “Šećeru”, “Majica”, “Vrti mi se” s Antom Cashom i ostalih, naći i nove pjesme koje Lanina publika još nije imala prilike čuti. Lanina "Kim Kardashian" zasigurno će milijunskim pregledima na YouTubeu ponovo srušiti internet, a objavljivanje novog albuma oduševiti publiku koja s nestrpljenjem očekuje njene koncerte u Osijeku, Krku, Zagrebu, te u Sloveniji i BIH.
Foto: PR Foto Croatia Records