Friday, 31 March 2017 14:36

"Žena, a ne broj" - nova pjesma Magazina za CMC festival!

"Žena, a ne broj" nova je pjesma i spot grupe Magazin, jučer premijerno puštenih u eter. Slike u vjenčanici koje je Andrea Šušnjara objavljivala na društvenim mrežama zaintrigirale su medije koji su vrlo brzo shvatili da se ustvari radi o scenama iz najnovijeg Magazinovog spota.

Redatelj Leo Bartulica, obukao je Andreu u bijelu haljinu iako se u pjesmi pjeva o nesretnoj ljubavi. Kadrovi u kojima se isprepleću mašta i stvarnost snimljeni su na nekoliko lokacija, a spot započinje kadrom snimljenim u dvorani glazbene škole "Josip Hatze" u Splitu koju je pohađala i u njoj održala prve koncerte i sama Andrea.

Prekrasnu baladu, autora Tončija i Vjekoslave Huljić, u aranžmanu Lea Škare i Tončija Huljića Magazin će izvesti na ovogodišnjem CMC festivalu u Vodicama, 10.lipnja.

"Nama ljeto započinje na CMC festivalu, a ove godine ćemo nastupiti s prekrasnom baladom koja predstavlja naš novi zvuk kojim smo napravili mali odmak od dosadašnjih naših hitova "Kemija", "Maslačak" i sličnih. Sam naslov je ono što žele sve žene jer vole potpunu pažnju i poštovanje u odnosu. Prve reakcije su sjajne i veseli me da se svima sviđa. Vjerujem da ćemo u Vodicama ovu pjesmu pjevati zajedno s publikom", rekla je oduševljena Andrea.

S pjesmom "Ima dana" nastupili su na prošlogodišnjem CMC festivalu, a godinu su završili s hitom "Macho man", duhovitom pjesmom iz mjuzikla "Pacijenti".
Spot za pjesmu "Žena, a ne broj" pogledajte na: https://youtu.be/vdxRGUp8cko
Foto: PR Foto Croatia Records