Wednesday, 29 March 2017 08:54

'Dobra stvar' Ivane Kindl dobila live-akustičnu verziju – i novi video iz Akustika Session serijala!

Ivana Kindl predstavlja drugi video iz svog Akustika Session serijala – zamijećeni  singl “Dobra stvardobio je live-akustični identitet. Singl je originalno objavljen u travnju 2016. godine, svojevremeno se našao na #2 HR Top 40 liste i jedan je od rado sviranih Ivaninih singlova u radijskom eteru, a sada je dobio svoju live & akustičnu verziju.

“Dobra stvar (Akustika Session)” drugi  je od ukupno tri videa iz serijala Akustika Session, snimljenih u zagrebačkoj glazbenoj knjižari Rockmark, a dostupan je na Ivaninom YouTube/Vevo kanalu: https://youtu.be/oJDXL26hc6s

Kao i u prvom videu Akustika Session serijala – onom za pjesmu "Najbolje", Ivanu Kindl u live-akustičnoj izvedbi retro singla "Dobra Stvar" prate vrhunski glazbenici – Alen Križaj (bas), Jurica Leikauff (klavijature), Luka Maričić (cajon) i Alan Dović (gitara), u suradnji s kojima Ivana prezentira svu iznimnost svog vokala.

Akustika Session Ivane Kindl nastavak je glazbene priče i suradnje diskografske kuće Universal Music Hrvatska, akustičnog serijala Akustika te NEXUS produkcije, započete krajem prošle godine kroz akustični serijal Marina Jurića-Čivre. I ovaj serijal snimljen je u zagrebačkom Rockmarku, gdje se inače utorkom, sedmu sezonu zaredom odvijaju akustične svirke, naziva "Akustika".

Foto: Marko Horvat/Universal Music