Monday, 27 March 2017 10:07

Severina objavila video spot za novi singl 'Otrove'!

Kako je i najavila, Severina je danas točno u podne na svojoj Facebook stranici premijerno objavila spot za novu pjesmu 'Otrove' – drugi po redu singl s nadolazećeg albuma. Pjesmu koja je, od strane Severininih suradnika, okarakterizirana kao veliki klupski hit, koji može stati uz bok svjetskoj produkciji, za Severinu je napisao kantautor Jala Brat.

''Kada sam čula pjesmu 'Otrove', čula sam pjesnika, čula sam iznadprosječni talent, koji toga nije ni svjestan. I to je ono što mu daje šarm i zašto ga ljudi vole. Hvala, Jala Brat, leti dalje u visine...'' – izjavila je Severina za svog novog suradnika, koji potpisuje glazbu i tekst, dok aranžman potpisuje KC Blaze.

''Pjesma je nastala u par kasnih sati i rađena je samo za Severinu. Iskrena je i ima jasnu poruku u kojoj će se naći svi oni koje je ljubav bar jednom ''otrovala''.'' – Jala Brat.

Videospot za pjesmu 'Otrove', redatelja Petra Pašića, sniman je na nekoliko beogradskih lokacija, među kojima i u Plavom vlaku, poznatijem kao Titov vlak.

'Otrove' pogledajte na https://youtu.be/cFpJwUiOM-o

Foto: Jelena Balić