Friday, 24 March 2017 13:05

'Tvoje ime' – glazbena priča Borisa Rogoznice o starim ljubavima!

Talentirani i zgodni zadranin, singlovima ‘O čemu razmišljaš u snu’, ‘Na mojim rukama’, ‘Prazan papir’ i 'Sajam snova', polako, ali sigurno, gradio je svoj prepoznatljivi glazbeni put na sceni.

Boris Rogoznica ostao je vjeran sebi kada je u pitanju autorski potpis samih pjesama, te nam vjerujemo, predstavlja novu uspješnicu iz svoje kreativne radionice, pod naslovom 'Tvoje ime'.

Sigurni smo kako će nova skladba u kratko vrijeme osvojiti simpatije i prikupiti pozitivne komentare brojne Borisove publike diljem regije.

'"Tvoje ime" moja je autorska pjesma koju sam napisao ove zime, stoga je pomalo tmurnog i sjetnog ugođaja. Glazbena je to priča o starim ljubavima.

Volio bi da ista pronađe put do publike, koja je može iskreno razumijeti te istodobno uživati u njoj. Ukoliko uspijem to ostvariti, biti ću u potpunosti zadovoljan.', istaknuo je Boris.

S prvim danima proljeća Boris se nakon dosadašnjih balada, okušao u nešto bržem ritmu. Kako zvuči 'Tvoje ime' poslušajte na YouTube kanalu Hit Recordsa https://youtu.be/Ej_IrDgbO0U

Foto: Matej Dokić