Tuesday, 14 March 2017 12:36

Luka Nižetić pao na šarm buntovne djevojke!

Možemo slobodno reći kako je Luka Nižetić ubacio u petu brzinu. Ovih dana predstavio je svoj novi singl pod nazivom 'Ne ne ne Da da da', a do ljeta njegovi fanovi mogu očekivati  još jedan.

Pjesmu poznatog dvojca Branimira Mihaljevića, koji potpisuje glazbu i aranžman i autora teksta Nene Ninčevića, Luka opisuje kao pravu ljubavnu zezalicu nošenu poletnim, zaraznim ritmom što je zapravo i njegov glazbeni trademark.

Na lokacijama Brezovice snimljen je i prateći video broj pod palicom redateljske ekipe Sandre Mihaljević i Igora Ivanovića. Uz ludu vožnju u Ford Mustang Cabriju cijela priča spota vrti se oko mlade buntovne djevojke koja nenadano upada u Lukin život na jedan dan. U ulozi djevojke koja se vodi  filozofijom 'živi za trenutak' super se snašla mlada, atraktivna dvadesetdvogodišnja studentica Agrobiznisa i ruralnog razvitka Ana Klaudija Štilinović podrijetlom iz južnoameričke države Surinam.

Pjesma je vizualizirana različitim, kolažnim međusobnim interakcijama Ane i Luke koji su već pri prvom susretu kliknuli na prvu. U konačnici Luka prihvaća Aninu igru, oslobađajući se svih kočnica istovremeno se prepuštajući njenoj 'ludosti'. Kako i sam Luka navodi, 'Bilo je tu svega, od lude vožnje u suprotnom smjeru, do smrzavanja, te na kraju i mijenjanja mog  'osobnog opisa' gdje se Ana prihvatila šišača za kosu i doslovno me izbrijala na nulericu.'

Spot pogledajte na ovom linku https://youtu.be/kkmK3Cp4FoA

Inače, ovaj singl otvara novo poglavlje u Lukinom radu gdje po prvi put surađuje s Branimirom Mihaljevićem čiji se do danas autorski rad u domeni zabavne glazbe veže uz imena poput Olivera Dragojevića, Željka Bebeka, Crvene jabuke, Nine Badrić, Miše Kovača, Severine, Tedi Spalata, a o samoj suradnji Luka je izjavio.

'S Nenom sam radio na početku svoje karijere, dok mi je s Branimirom ovo prvi put. Radi se o vrlo produktivnom, talentiranom autoru, puni smo ideja i dajem mu potpunu slobodu i povjerenje u kreiranju daljnjeg mog glazbenog izričaja. Ono što već imamo  u demo snimkama su 'prave bombe' i do kraja godine sigurno ću plasirati još dvije pjesme.'

Foto: PR Foto Menart