Friday, 10 March 2017 10:39

Lorde predstavlja novu pjesmu i donosi detalje iščekivanog albuma 'Melodrama'!

Nakon objave najavnog singla "Green Light", Lorde je danas predstavila novu pjesmu, naziva "Liability" te otkrila datum iščekivanog studijskog izdanja "Melodrama".
https://umhr.lnk.to/LordeLiabilityPR

Tekst nove pjesme pisali su Lorde i Jack Antonoff, u suradnji s kojim se pobrinula i za produkciju. Pjesma "Liability", kao i najavni singl "Green Light" naći će se na iščekivanom studijskom albumu "Melodrama", koji u Hrvatskoj očekujemo 16. lipnja, a od danas je dostupan i u prednarudžbi putem Google Play digitalnog glazbenog servisa.
https://umhr.lnk.to/LordeMelodramaPR

Naslovnicu iščekivanog albuma "Melodrama" naslikao je Sam McKinniss, a Lorde kaže kako novi album govori o njenom prvom velikom prekidu veze. Također, nadodaje kako nije navikla pisati o ljubavi te da joj je trebalo neko vrijeme dok nije shvatila kako pisati pjesme na tu temu. Produkcijom izdanja bavili su se Lorde, Jack Antonoff i Frank Dukes, a materijal je sniman u Jackovom stanu te kultnom Electric Lady Studios

Novi album naslijedit će njen iznimno uspješan prvijenac "Pure Heroine" iz 2013. godine. Upravo se te godine tada 16-godišnja Lorde, pravog imena Ella Yelich-O'Connor, svijetu predstavila singlom "Royals", koji je diljem svijeta obojan u platinastu boju, a koji ju je zajedno s albumom prvijencem postavio u svjetsku glasnogovornicu svoje generacije. Sam album nagrađen je Grammy i BRIT Award priznanjima te je prodan u više od 4 milijuna primjeraka diljem svijeta.

Foto: Universal Music