Friday, 19 February 2016 10:41

Luminize objavile debitantski album ‘All Or Nothing’!

Luminize , all-girl-rock skupina, koju čine četiri energične djevojke – Matilda, Marcela, Irena i Tea, nam nakon zamijećenih singlova “ Kill It With Love “, “ Get It Back ” te #1 singla “ Zašto još volim te” ft. Marin Jurić-Čivro, predstavljaju svoj album prvijenac – od petka, 19. veljače hrvatskoj je publici dostupan album “All Or Nothing”, putem digitalnih glazbenih platformi, u CD shopovima, kao i na Cedeterija.hr: https://Luminize.lnk.to/AllOrNothing  

Luminize djevojke su u utorak, 16. veljače po prvi put uživo predstavile novi album – nastupom u rasprodanom klubu Sugarfactory u Amsterdamu , kao dio službene koncertne promocije novog izdanja. Pred njima je i promotivna koncertna turneja u Nizozemskoj, koja slijedi u narednim tjednima, u sklopu koje će nastaviti koncertno predstavljati svoj album prvijenac.

 Konačno je došao dan o kojem smo dugo sanjale i prema kojem je naš rad i trud bio usmjeren dvije godine. Jako smo ponosne na “All Or Nothing” album i nadamo se da će i slušatelji osjetiti našu iskrenost i energiju. “, otkrivaju djevojke i nastavljaju “ Koncertna promocija albuma prošla je iznad očekivanja, napunile smo veliku dvoranu Sugarfactorya u Amsterdamu i atmosfera je bila izvrsna! Sad nas čeka promo-tour po Nizozemskoj te sezona festivala, a nadamo se i nekom dolasku i svirci u Hrvatskoj da nas i naši hrvatski fanovi dobiju priliku poslušati uživo. Neka luminiziranje započne! ”

Kako i naslov albuma otkriva, djevojke su spremne na – sve ili ništa ! Ove mlade Crikveničanke prije dvije godine su se ohrabrile i odlučile glazbenu karijeru započeti graditi u Nizozemskoj – sve četiri preselile su iz Crikvenice u Den Haag te ostavile dotadašnju sigurnost i izgrađene živote, kako bi ostvarile svoje snove – bavile se isključivo glazbom i jednostavno živjele glazbu iz dana u dan. Kako i same priznaju, svijetu žele predstaviti svoj energičan luminizirajući zvuk i dokazati da su all-girl-rock skupine itekako zanimljive!

Album “All Or Nothing” donosi 11 pjesama na engleskom jeziku, a među njima su i singlovi “Kill It With Love” (videospot ) i “Get It Back” (videospot ), koji su već ranije predstavljeni i hrvatskoj publici. Uz pjesme na engleskom jeziku, prvijenac sadržava i pjesmu “Manje više” (Lyric Video ) nastalu s Kikijem Lesendrićem te njihovu iznimno uspješnu suradnju s Marinom Jurićem-Čivrom – singl “Zašto još volim te “, koji je 2 tjedna zaredom proveo na samom vrhu službene top liste radijskih singlova u Hrvatskoj – HR Top 40.

Na sam dan izlaska albuma, Luminize s albuma predstavljaju i novi singl – naslovnu pjesmu “All Or Nothing “