Tuesday, 21 February 2017 13:10

Meritas predstavljaju spot za pjesmu 'Ova ljubav'!

Već u prvom tjednu emitiranja, nova pjesma grupe Meritas - Ova ljubav, našla se na top listi najslušanijih pjesama u Hrvatskoj.

Ubrzo je nadograđena na najbolji način, video spotom, koji je sniman na nekoliko lokacija u okolici Zadra i u Zagrebu, a za koji režiju potpisuje jedinstvena Mare Milin. Glavna protagonistica spota je devetogodišnja mažoretkinja Lara Perić.

Spot za pjesmu "Ova ljubav" pogledajte na sljedećem linku https://www.youtube.com/watch?v=23jLb5TC4Ds

„Vizija nam je bila povezati sjetnost melodije, intimnost stihova i snagu samog ritma, stopiti melankoliju i vedrinu u sliku - Mare je to sjajno pretočila u svoj rad. Najizražajniji dio spota je devetogodišnja Lara koja u bajkovitom i pomalo hladnom okruženju sve to objedinjuje, ona je toplina i nevidljivo nešto što nas tjera da nastavimo. Lara nas je opčinila svojim talentom, svojom profesionalnošću, izdržljivošću i prirodnošću ispred kamere. Ovo snimanje svi ćemo pamtiti po hladnoći, zimskom suncu i prekrasnim lokacijama. Hvala našoj cijeloj ekipi koja nas iz pjesme u pjesmu nanovo inspirira, čini se kao da smo u klubu uzajamnih štovatelja koji imaju sreću zajedno raditi.“ - tako su svoj doživljaj i zadovoljstvo opisale Anita i Meri.

S ovom pjesmom i videom tako sigurno nastavljaju niz koji je započela prethodnica Pričaj miOva ljubav drugi je singl sa sedmog albuma na kojem Anita i Meri trenutno rade. Glazbu potpisuju Anita Valo i Meri Jaman, stihove Ines Prajo, produkciju Jura Ferina i Pavle Miholjević

Za montažu je zaslužna Maida Srabović, vizažisti na videu su Saša Joković i Marko Tolić, a odlične frizure je osigurao Mijo Majhen

Foto: Mare Milin