Tuesday, 07 February 2017 11:18

Neda Ukraden u svijetu tamburaške glazbe, upoznajte 'Kaldrmu'!

Jedna od najsvestranijih regionalnih glazbenica čiji je koncertni raspored ispunjem mjesecima unaprijed, odlučila je iznenaditi svoje brojne obožavatelje.

Sa aktualnog albuma 'Terapija' Neda Ukraden donosi, kako i sama kaže, nestandardnu i netipičnu pjesmu 'Kaldrma'.

'Moja sklonost i ljubav, pogotovo kad sam sa društvom i raspoložena, prema tamburašima i tamburaškim pjesmama, odvela me do sjajnih autora i provjerenih hitmakera Miloša Roganovića i Filipa Miletića. U želji da napravimo nešto drugačije, dopala mi se pjesma 'Kaldrma', kao varijanta između dobre tamburaške, ali i pjesme koja ime elemente sevdaha, te lijepu ljubavnu poruku.' , poručila je Neda.

Pjesmu posebne osjećajnosti, Neda je priznaje snimila za svoju ali i dušu svih onih, koji vole takvu vrstu glazbe, stoga vjerujemo kako će 'Kaldrma' pronaći put do publike, ali i radijskih etera.

Posebnu čar pjesmi, dali su i poznati Koletovi  tamburaši iz Novog Sada, sjajna skupina glazbenika, sa kojima je Neda uživala radeći.

Kako bi svojoj publici što bolje približila priču o Kaldrmi, Neda je snimila i prateći video broj, realiziran pod redateljskom palicom Gorana Šljivića. Kadrovi spota jednim djelom snimani su u Sarajevu na Bašćaršiji, a jednim djelom u Beogradu.

Za sam kraj Neda nije skrivala zadovoljstvo reakcijama onih koji su već imali prigodu poslušati pjesmu, 'Sviđa mi se reakcija publike na prvo slušanje i izuzetno lijepi komentari. 'Kaldrma' je meni pjesma, kako se kaže, za sate kada je čovjek osjećajniji, pa se nadam, kako će i slušatelji uživati.'

Kako zvuči, ali i izgleda Kaldrma u sjajnoj izvedbi Nede Ukraden, poslušajte i pogledajte na https://youtu.be/h5hifx5vjuQ

Aktualni album Nede Ukraden 'Terapija' slušajte i na Deezeru https://goo.gl/0V5j8i

Foto: Privatni album Nede Ukraden