Friday, 23 December 2016 10:54

Nina Badrić predstavila spot za pjesmu 'Ljubav za tebe'!

Na krovu zgrade na zagrebačkoj Savici pod redateljskom palicom Darka Drinovca snimljen je spot za pjesmu “Ljubav za tebe”. Riječ je o odjavnoj špici filma “Stado” u kojoj se Nikola Kojo pojavljuje kao redatelj producent i glavni glumac. A poželio je da tu pjesmu koju je napisao Dejan Pejović otpjeva upravo Nina Badrić.
Nikola Kojo: ”Pjesma je pisana baš za nju. Ninu sam odabrao jer ima najljepši glas u regiji ali i glumačkoga dara.”
I Nina Badrić ima samo riječi hvale za legendarnog glumca:
"Izuzetna mi je čast što me je Nikola pozvao da otpjevam ovu prekrasnu baladu. Poštujem ga kao izuzetnog glumca miljenika moje generacije ali i kao sjajnog čovjeka. Uistinu je veliki profesionalac i snimati spot s Nikolom bilo je divno iskustvo.”

Spot pogledajte na https://youtu.be/xoNMn9-nX98

Film Stado redateljski je prvijenac kultnog glumca Nikole Koja koji je svojim fantastičnim ulogama dobio epitet jednog od najboljih glumaca današnjice. Kultni glumac po prvi puta se okušao i kao redatelj satirične komedije Stado koja već ruši rekorde gledanosti. Glumačka ekipa koju na čelu s Nikolom Kojom čine i Zoran Cvijanović, Vesna Trivalić, Nataša Ninković i Vojin Ćetković pozdravit će hrvatsku publiku premijerno u kinima  Cineplexx City One u Zagrebu ,10.01.2017.
Foto: M. Grubišić