Tuesday, 13 December 2016 13:11

Bang Bang predstavili pjesmu 'Pijani i zaljubljeni' ususret Zagrebačkom festivalu!

Sjajni zagrebačko-šibenski pop-rock bend Bang Bang predstavio je svoj novi singl 'Pijani i zaljubljeni' u prošlotjednoj emisiji Music Pub Zlatka Turkalja, najavljujući time izvedbu te iste pjesme na 64. Zagrebačkom festivalu, koji će se održati 27. siječnja iduće godine. Glazbu i tekst ove uzbudljive plesno-rockerske pjesme potpisuje gitarist sastava Hrvoje Prskalo, uz još jednu impresivnu vokalnu izvedbu prepoznatljive Lare Antić te gostovanje izvrsnih jazz glazbenika Luke Žužića na trombonu i Antonia Gečeka na trubi. Pjesmu poslušajte na: https://www.youtube.com/watch?v=5_GB51xgO4k

Ovim predstavljanjem bend je prigodno zaokružio svoju izuzetno uspješnu godinu, koja je započela dodjelom priznanja za najbolji album 2015. godine za debitantski 'Bez obzira na sve', upravo u Music Pubu kao ponajvažnijoj radijskoj emisiji posvećenoj domaćem rocku. Uzevši u obzir da je Bang Bang za isto razdoblje dobio i Porin za najboljeg novog izvođača, nije nikakvo pretjerivanje reći da je riječ o jednom od predvodnika naše nove rock glazbe!

Ne pokazujući nikakve znakove posustajanja, singlom 'Pijani i zaljubljeni' Bang Bang potvrđuje da jednakom žestinom i kreativnom energijom nastavlja s radom i u sljedećoj godini te najavljuje da će na sljedećem Zagrebačkom festivalu i obožavatelji pravog rockerskog zvuka itekako doći na svoje.

Foto: PR Foto Croatia Records