Monday, 07 September 2015 00:00

Odličnim video spotom za singl 'Mjesečar' jedinstveni Tony Cetinski odužio se svojim obožavateljima i Puli!

Video spotom za singl 'Mjesečar' jedinstveni Tony Cetinski na najbolji je mogući način zaokružio svoju ovogodišnju ljetnu glazbenu bajku.

 

Od samog početka i uvodnih ritmova 'Mjesečar' je osvojio Tonyjeve obožavatelje ali i glazbene kritičare. Ljetni mjeseci na vrhu radijskih top lista i vruće noći tijekom kojih se plesalo u ritmovima 'Mjesečara', još jednom su potvrdili Tonyjev nedodirljivi status među regionalnim glazbenicima.

 

Vrhunac je bio prije nekoliko tjedana kada je Tony pred prepunim pulskim amifiteatrom održao najemotivniji koncert karijere i na najbolji mogući način obilježio '25 godina glazbenog rada'.

 

Upravo su pulska Arena u svom veličinastvenom ambijentu, kao i Tonyjevi razdragani fanovi svih generacija bili najbolje moguće mjesto za snimanje video spota. Tony se i na ovaj način još jednom odužio obožavateljima i Puli. Uostalom kako izgleda video izdanje 'Mjesečara' uvjerite se sami - https://youtu.be/C4uf2qigkuw.

 

Sam Tony otpočetka je vjerovao u aktualni singl u izdanju Hit Recordsa -  'Iznimno sam sretan, a ujedno i zadovoljan kako zvuči 'Mjesečar'. Pjesmu posvećujem svim mjesečarima i njihovim boljim polovicama koje to stojećki podnose!'

 

Tonyjevo mišljenje dijele i fanovi i radijski urednici jer 'Mjesečar' već 11 tjedana ne silazi s prvih pozicija nacionalne top liste HR top 40!

Na kraju kažimo i kako će u stihovima 'Mjesečara' uskoro uživati Švicarci, jer Tony Cetinski 21.11.2015. nastupa u Zurichu, gdje će spektakularni koncert održati u društvu još jednih velikana Hit Recordsa, Prljavog kazališta.