Thursday, 10 September 2015 09:13

Nakon uspjeha sa Simply Redom Playone surađuje s legendarnim Eddijem Amadorom!

 

2015. godinu producentski će dvojac PlayOne (Darko Juranović D`Knock & DJ Fresh Jay) definitivno pamtiti po brojnim uspjesima. Nakon što su zajedno sa Zvonimirom Dusperom nedavno remixirali novi singl legendarne britanske grupe Simply Red 'The Ghost of Love' s njihovog povratničkog albuma 'Big Love', PlayOne i Dus nastavljaju sa svojim producentskim radom u žestokom ritmu. Tako su za diskografsku kuću Ibiza Ibiza Recordings, u izvršnoj produkciji Stamena, PlayOne i Dus napravili remix singla 'Detroit 2 Ibiza' koji potpisuju legenda house glazbe Eddie Amador i španjolski DJ i producent Dany Cohiba.

 

Službeno izdanje PlayOneovog remixa izašlo je 7. rujna na Beatportu gdje možete poslušati teaser: 'Detroit 2 Ibiza' - Eddie Amador & Dany Cohiba (PlayOne Remix): http://classic.beatport.com/release/detroit-2-ibiza-remixes-pt-2/1597299

 

PlayOneov novi suradnik Stamen inače je eminentni producent i DJ koji surađuje s top imenima svjetske klupske scene. Stamen je 2015. potpisao ugovor s diskografskom kućom Sony Music, a nedavno je producirao i službene remixeve za Joachima Garrauda i Laidback Lukea. Upravo Stamenovim posredstvom je došlo do suradnje PlayOnea i legendarnog Eddieja Amadora. Tako će nakon Simply Reda, Barbare Tucker, Andyja Wrighta i drugih poznatih imena s kojima su dosad surađivali, i ovim uratkom zasigurno ostaviti trag na svjetskoj glazbenoj sceni. Osim producentske aktivnosti, PlayOne pregovara s managementom Simply Reda i o nekoliko zajedničkih koncerata u regiji, što će biti prava poslastica za sve ljubitelje ovog popularnog britanskog soul-pop sastava, jednako kao i za sve fanove elektronske glazbe.

 

Kao i 2014., i ove je godine PlayOne imao izuzetno uspješnu regionalnu ljetnu turneju, koju je posjetilo nekoliko desetaka tisuća posjetitelja u raznim klubovima. D'Knock i DJ Fresh Jay nastavljaju s jesenskim te zimskim dijelom turneje u paklenom ritmu. Već 18. 9. nastupaju na otvorenju poznatog šibenskog kluba Inside te najavljuju spektakularan party. Tako klub Inside započinje svoju sezonu u jakom ritmu, a novim je uređenjem ostvario vizualni identitet koji nimalo ne zaostaje za prestižnim klubovima svjetskih metropola.