Monday, 24 March 2014 12:21

Sandi Cenov s novim singlom i spotom poručuje 'Ne gledaj me tako'!

Dok njegov novi singl 'Ne gledaj me tako' uspješno osvaja radijski eter, veliki miljenik žena, šarmantni Sandi Cenov snimio je istoimeni video spot!

 

Pjesma je već pronašla put do srca brojnih slušatelja i publike, što pokazuju i sve relevantne top liste, gdje je Sandi pri samome vrhu. Glazbu i tekst pjesme 'Ne gledaj me tako' potpisuje Sandi Cenov, dok je za aranžman zaslužan Nikša Bratoš.

 

˝Pjesma govori o onome što svi uvijek pamtimo, o ljubavi na prvi pogled. Ovdje se radi o situaciji u kojoj te netko osvoji na prvu, gdje shvatiš da se ljubav rodila na prvi pogled, gdje je sve tako lijepo i savršeno. Razmišljao sam u kojem smjeru bi trebao ići moj novi singl, nakon vrlo uspješnog albuma ˝To je to˝ i odabrali smo ovaj zvuk, zvuk čistog optimizma, jer ja sam takav. Uživajte u mojem novom singlu i slavite ljubav! – rekao je Sandi o novom singlu

 

Od izlaska singla do snimanja video spota, nije puno prošlo, a Sandi je zajedno sa svojom ekipom ovog puta odlučio itekako iznenaditi svoje obožavatelje. Spot 'Ne gledaj me tako' snimao se u starom obnovljenom dvorcu blizu Bečeja u Vojvodini, pod redateljskom palicom Aleksandra Kerekeša Keky-ja, te u produkciju odličnog Brainstorma. Sandi je uvijek bio okružen lijepim ženama, tako ni ovoga puta nije bilo iznimke. U video spotu uz Sandija pojavljuje se lijepa manekenka Vanja Stojković, koja je sve na setu očarala svojom ljepotom.

 

Romantika, zavodljiva pjesma, divan sunčan dan, riječi su kojima se najbolje opisuje snimanje video spota za novi singl 'Ne gledaj me tako' s potpisom Sandija Cenova.