Tuesday, 06 September 2016 12:41

Britney Spears novi album 'Glory'!

Pop ikona Britney Spears objavila je dugoiščekivani novi album "Glory" (RCA/Menart). Ovo je njen deveti studijski album, a najavni singl "Make Me..." ft. G-Eazy otpjevala je i na ovogodišnjoj dodjeli MTV VMA nagrada. Spot za pjesmu pogledan je na YouTubeu viš eod 26 milijuna puta.

Britney je na albumu okupila ekipu iskusnih tekstopisaca i producenata, među ostalima su joj se pridružili: Justin Tranter, Julia Michaels, BURNS, Cashmere Cat, Mattman & Robin, Jason Evigan, Oak...

The Los Angeles Times navodi  “Spears bi mogla biti na granici najvećeg povratka do sada", a The Wall Street Journal said “Make Me…”, zvuči ujedno kao vintage, ali Britney iz 2016 - zarazno je, seksi i svježe".Višestruko platinasta i Grammyjem nagrađena pop ikona Britney Spears je jedna od najuspješnijih zabavljačica u povijesti popa s gotovo 100 milijuna prodanih albuma. Samo u SAD-u bilježi prodanih 70 milijuna.U zvijezde ju je lansirao već njen prvi singl “…Baby One More Time,” koji se odmah popeo na Billboardovih Hot 100! Do sada je taj singl čak 14 puta postigao platinastu nakladu.