Friday, 01 July 2016 09:56

Zapamtite novu uspješnicu Pravila Igre 'Na tvojim usnama', koja će obilježiti ljeto pred nama!

Pomicanje glazbenih granica postalo je njihov zaštitni znak. Regionalna glazbena scena jako dobro ih je upoznala i prepoznala kroz proteklih pet singlova.

'Nebo na mojoj strani', 'Lijek za besane noći', 'Kamen na duši', 'Na ulazu', te 'Okovano srce' pjesme su koje su osvajale i tjednima držale vrhove top lista, broj YouTube pregleda mjeri se u stotinama tisuća, a publika ih je 'live' upoznala na odličnim nastupima u sklopu koncertne turneje Tonyja Cetinskog.


Nakon svega dečki iz Pravila Igre ponovno su otišli korak dalje i svojim obožavateljima ponudili novi singl 'Na tvojim usnama', za kojeg već sada kažu kako će obilježiti ljeto 2016..


'Da bi se zahvalili našoj predivnoj publici na toliko ljubavi i podrške koju su nam pružili, odlučili smo iznenaditi ih sa jednom pravom ljetnom pjesmom. Radi se o pjesmi koja jednostavno na prvu ulazi u uho i za koju vjerujem da će obilježiti ljeto pred nama, diljem našeg prekrasnog Jadrana.'

'Veliko hvala svima koji ste uz nas cijelo ovo vrijeme jer da nema vas, ne bi bilo ni nas.', zaključuju dečki iz Pravila Igre.


I ovoga puta novi singl dolazi iz autorske radionice bračnog para Buljan, Sonja Buljan je zaslužna za tekst, Miro Buljan potpisuje glazbu i produkciju, dok je zajedno s Pravilima Igre napravio aranžman.


'Udahnuli smo ovoj pjesmi jedan moderan, klupski prizvuk. Nadam se da će se kao i sve prethodne od grupe Pravila Igre, lijepo smjestiti u srca slušatelja.'
, kazao je Miro Buljan.


'Na tvojim usnama' Pravila Igre poslušajte na službenom Youtube kanalu - https://youtu.be/Poj6_1m0Xb4


Foto: Goran Matijašec