Friday, 01 July 2016 08:01

Marin Jurić-Čivro predstavlja novi singl i spot 'Pjesma za tebe'!

Talentirani mladi glazbenik iz Virovitice – Marin Jurić-Čivro , predstavlja svoj novi singl! Riječ je o njegovoj prvoj autorskoj pjesmi, naslova " Pjesma za tebe ", čiju produkciju potpisuje Mark Mrakovčić ! Novi singl je od danas dostupan u digitalnom obliku, a predstavljen je i prateći videospot , za koji je zaslužan redatelj Boris Sekulić!

"Pjesma za tebe ujedno je i pjesma za nju " otkriva Marin i nastavlja " Uzeo sam novi list papira, ispucao milijun emocija i slika koje su trebale biti zapisane. Pjesmu sam pisao na način da sam ciljao samom sebi u srž srca i tamo tražio ono najljepše i najiskrenije. Trenutke iz života sam prenio na novi list papira i od svog trenutka u životu napravio – pjesmu ".


Novi singl "Pjesma za tebe" nastao je u suradnji s talentiranim mladim producentom Markom Mrakovčićem (Lovely Quinces, Luce, Them Moose Rush...), a pjesma je snimljena u njegovom zagrebačkom studiju. O novonastaloj suradnji, Mark kaže: " Bilo mi je gušt raditi s Marinom. Talentiran je, uvijek je spreman na isprobavanje i igru u snimanju i neopterećen je žanrovima. Drago mi je da smo snimili njegovu prvu autorsku pjesmu i ovo je tek početak koji najavljuje ono što dolazi. Drži do emocije u pjevanju i iskren je u onom što radi i vjerujem da će to njegova publika prepoznati. "


Objavu novog singla prati i objava službenog pratećeg videospota, za koji je redateljski bio zadužen Boris Sekulić , s kojim je Marin već ostvario suradnju na videospotu za debitantski singl "Dobro jutro svima". S obzirom na obostrano zadovoljstvo, odlučili su ponovno zajedno upregnuti kreativnost i ideje te stvoriti vizualnu priču novog singla.


Videospot je sniman na hridu u blizini Ražnja, kod Rogoznice
, a redatelj Boris Sekulić otkriva: " Ideja spota je bila na minimalistički način prikazati atmosferu pjesme. U pokušaju metaforičkog prikaza unutarnjeg stanja, Marina smo smjestili na pusti otok, greben s kojeg ne može otići. U toj izoliranosti izbacuje najdublje emocije kroz pjesmu koju nitko ne može čuti. Pomoću sitnih detalja boja pokušalo se dotatno dočarati snažne, a netaktilne trenutke koji izlaze kroz pjesmu. Nakon što izvede pjesmu i oslobodi se svojih osjećaja, skače u more. " Videospot je dostupan na službenom YouTube/Vevo kanalu Marina Jurića-Čivre: https://youtu.be/ByEslbDsNH0


Novi singl Marina Jurića-Čivre dolazi godinu dana nakon Marinovog debitantskog singla " Dobro jutro svima ", koji autorski potpisuje Ivan Dečak, a produkcijski Jure Ferina i Pavle Miholjević iz Svadbasa. Krajem prošle godine talentirani Virovitičan je ostvario i iznimno uspješnu i zamijećenu suradnju sa skupinom Luminize , u pjesmi " Zašto još volim te ", koja je zauzela #1 poziciju na HR Top40, kao i brojnih drugih domaćih radijskih lista.

U međuvremenu se posvetio i stvaranju novih pjesama te je nastala upravo ova, njegova prva autorska pjesma – "Pjesma za tebe"!


Foto: Iva Dizzy / Universal Music